Home / Άλλα Σπόρ / Καμμένου: «Έχουν ευθύνη οι παλιές αθλήτριες της Εθνικής»

Καμμένου: «Έχουν ευθύνη οι παλιές αθλήτριες της Εθνικής»

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε πως ήταν λογικό και αναμενόμενο το κακό ξεκίνημα στο ματς και πως είναι τιμή να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο, στάθηκε στα αμυντικά και στα διαιτητικά λάθη και στην ψυχραιμία που έδειξαν οι Ελληνίδες διεθνείς σε τρίτη και τέταρτη περίοδο.

Αναλυτικά: «Η εικόνα που παρουσιάσαμε στο ξεκίνημα ήταν απόλυτα φυσιολογική. Μην ξεχνάμε πως μόλις πέντε κορίτσια αυτής της ομάδας είχαν αγωνιστεί και πάλι στην Εθνική ομάδα. Η ευθύνη που νιώθουν είναι μεγάλη. Δεν είναι μικρό πράγμα, είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα κάθε αθλητή να φοράει το σκουφάκι με το εθνόσημο, πόσο περισσότερο η πρώτη συμμετοχή.

Παράλληλα, στο πρώτο μέρος υποπέσαμε σε κάποια αμυντικά λάθη, ενώ είχαμε και εναντίον μας διαιτητικά λάθη. Από τη στιγμή, όμως, που ξεπέρασαν το…βάπτισμα, διατήρησαν τη ψυχραιμία τους, διαχειρίστηκαν πολύ καλά την κατάσταση και το σκορ πήρε τις διαστάσεις που πήρε.

Συνεχίζουμε αύριο με τα δυο ματς που έχουμε για να φτάσουμε με επιτυχία στο στόχο μας, που είναι η πρόκριση στα τελικά του Σπλιτ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*