Home / Άλλα Σπόρ / Καλά τεστ στην πολωνική Λίγκα για τον Γκιώνη πριν από το Ευρωπαϊκό Τοπ 16 της Θεσσαλονίκης

Καλά τεστ στην πολωνική Λίγκα για τον Γκιώνη πριν από το Ευρωπαϊκό Τοπ 16 της Θεσσαλονίκης

Από την Παρασκευή ως την Κυριακή, ο Παναγιώτης Γκιώνης συμμετείχε σε δύο ομαδικούς αγώνες στη Σούπερ κατηγορία πινγκ πονγκ της Πολωνίας με την Μπογκόρια Γκρότζισκ, αγώνες που ήταν οι πρώτοι του μετά το Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο και παράλληλα η πρόβα για το POMEGRANATE Europe Top 16 Cup, που θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης βρήκε καλό ρυθμό στην έναρξη της σεζόν και ολοκλήρωσε χωρίς ήττα τα πρώτα τέσσερα ατομικά παιχνίδια του στη Λίγκα.

Η Σούπερ κατηγορία της Πολωνίας ξεκίνησε πριν από δύο βδομάδες για τη σεζόν 2021-2022, αλλά ο Γκιώνης ζήτησε να πάρει μέρος μόνο στα ματς της τρίτης και της τέταρτης αγωνιστικής, ώστε να τσεκάρει την κατάστασή του πριν από τη μεγάλη πρόκληση του Τοπ 16.

Βρέθηκε την περασμένη βδομάδα στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης και στην έναρξη μίας ακόμα χρονιάς με την Μπογκόρια ήταν πολύ αποτελεσματικός. Την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του επικράτησε 3-1 σετ εντός έδρας της Μορλίνι Οστράντα και ο πρωταθλητής μας έκαμψε από τη θέση 1 τον Κούμπα Κβάπις με 3-0 και τον Λούκας Σοκολόβσι με 2-0 σετ.

Την περασμένη Κυριακή ήρθε ακόμα πιο δύσκολα η εντός έδρας νίκη κόντρα στη Γιάροσλαβ. Στο τελικό 3-2 σετ, ο Γκιώνης κατέβαλε τον Ματέο Τσέρνικ με 3-0 σετ και τον Ρώσο Γκριγκόρι Βλασόφ με 2-1.

Ο Γκιώνης έχει γυρίσει στην Αθήνα και στις προπονήσεις στο ΣΕΦ και την Πέμπτη θ’ αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*