Home / Μπάσκετ / Euroleague / Καλάθης: «Μπορούσαμε Final 4 με τον Παναθηναϊκό»

Καλάθης: «Μπορούσαμε Final 4 με τον Παναθηναϊκό»

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Νικ Καλάθη με «πράσινο» χρώμα. Η διοργανώτρια Αρχή έκανε… focus στον άσο της Μπαρτσελόνα, φιλοξενώντας και δηλώσεις του, που δεν αφορούσαν μόνο το παρόν, αλλά και το «τριφύλλι».

«Τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό πίστευα ότι μπορούσαμε να πάμε στο Final 4. Είχαμε αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα μου για πολλά χρόνια και εκείνη που με έφερε στην Ευρώπη. Πάντα θα έχω μέσα μου ένα ειδικό κομμάτι για αυτούς», ανέφερε ο 32χρονος γκαρντ, που εκθείασε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Ήμουν 21 ετών και είχα πολλή ενέργεια μέσα μου. Έπρεπε να περάσω μέσα από έναν τοίχο για να μπορέσω να παίξω. Τα ματς με την Μπαρτσελόνα και η άμυνα στον Ναβάρο ήταν ένα βήμα στην καριέρα μου. Ο Ομπράντοβιτς με μετέτρεψε σε ευρωπαίο παίκτη. Με έβαλε σε διαδικασία να είμαι πετυχημένος. Και από τη στιγμή που το έκανε βελτιωνόμουν από χρονιά σε χρονιά», επεσήμανε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Για Νικ Καλάθη μίλησε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αναφέροντας: «Γνωριζόμαστε καλά από τον Παναθηναϊκό. Μέσα στο παρκέ και για τις δύο ώρες της προπόνησης είμαστε παίκτης και προπονητής,. Όμως έξω από αυτό πιστεύω ότι είμαστε δύο φιλαράκια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*