Home / Βόλεϊ / Και τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στην Κηφισιά – Συνεδριάζει εκτάκτως η Ε.Σ.Α.Π.

Και τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στην Κηφισιά – Συνεδριάζει εκτάκτως η Ε.Σ.Α.Π.

Νέα δεδομένα στον ΑΟ Κηφησιάς, καθώς, μετά τα χθεσινά τεστ για τον κορωνοϊό που βγήκαν αρνητικά για όλους, σήμερα προέκυψε τέταρτο κρούσμα αθλητή στην ομάδα των βορείων προαστίων, ο οποίος είναι ήδη σε καραντίνα!

Μάλιστα, θέλοντας να δει τι θα γίνει κι αν μετά το ματς με τον Φοίνικα Σύρου θα αναβληθεί κι αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας, η διοργανώτρια Αρχή συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της…

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:



«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Α.Ο.Π. Κηφισιάς και τέταρτος αθλητής της ομάδας βρέθηκε θετικός σε τεστ covid-19. Ο αθλητής μπήκε σε καραντίνα και ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α.

Ηδη έχουν βρεθεί θετικοί τρεις αθλητές με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας του Α.Ο.Π.Κηφισιάς με τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ για την 5η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη 28/1.

Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς έκανε αίτημα να αναβληθεί και ο αγώνας με τον Α.Ο.Φίλιππο Βέροιας που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30/1.

Το αίτημα της Κηφισιάς θα εξεταστεί σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 29/1 στις 15:30».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*