Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Και επίσημα ως το 2019 στην ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες

Και επίσημα ως το 2019 στην ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες

Ανακοινώθηκε η επέκταση

Αθήνα
Την Παρασκευή έδωσαν τα χέρια και το Σάββατο η ΑΕΚ εξέδωσε την ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Σιμόες ως το 2019. Ο παίκτης της Ένωσης τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος για την παραμονή του στην ΑΕΚ, ενώ προσέθεσε ότι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη για να συμφωνήσει.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή της, Αντρέ Σιμόες, μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και του εύχεται να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας με το ίδιο πάθος και την ίδια επιτυχία, όπως το έχει κάνει σε αυτούς τους πρώτους οχτώ μήνες της συνεργασίας μας.

Μετά την επέκταση του συμβολαίου του ο Αντρέ Σιμόες δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη, γιατί ήθελα να παραμείνω στην ΑΕΚ και να συνεχίσω να προσφέρω φορώντας τη φανέλα της. Η απόφαση της επέκτασης του συμβολαίου μου ήταν για εμένα πάρα πολύ εύκολη και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη, ακριβώς γιατί μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα και το ίδιο θέλω να συνεχίσω να κάνω. Μπορεί να μην περίμενα τόσο γρήγορα, μετά τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ, ότι θα κληθώ να υπογράψω νέο συμβόλαιο, αλλά πιστεύω ότι σε αυτούς τους μήνες έχω κάνει καλή δουλειά και ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας μου για την εμπιστοσύνη τους».

Ο Αντρέ Σιμόες θέλησε επίσης να στείλει ένα μήνυμα και στον κόσμο της ΑΕΚ, που ενθουσιάστηκε μετά τη νέα του συμφωνία με την ομάδα: «Θέλω να τους πω ότι τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και ότι είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου. Θα βρίσκομαι πλέον στην ομάδα δύο χρόνια περισσότερα από αυτά που αρχικά είχα υπογράψει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για αυτό. Όπως όλοι οι συμπαίκτες μου, έτσι και εγώ, αυτό που θέλουμε είναι να τους προσφέρουμε μόνο χαρές και κατάκτηση τίτλων με πρώτο το εφετινό κύπελλο, αν τελικά συνεχιστεί η διοργάνωση»!

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*