Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Καθάρισε σε δεκατρία λεπτά ο Πλατανιάς, 3-1 την Ξάνθη

Καθάρισε σε δεκατρία λεπτά ο Πλατανιάς, 3-1 την Ξάνθη

Στην 28η αγωνιστική

Αθήνα
Δεκατρία λεπτά ήταν αρκετά για τον Πλατανιά… Οι Κρήτες έφτασαν άνετα στο τελικό 3-1 επί της φιλοξενούμενης Ξάνθης, για την 28η αγωνιστική της Super League, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανγκούλο, ο οποίος με δύο τέρματα του στο πρώτο ημίχρονο (19΄, 32΄) έβαλε πρόωρα τις βάσεις για το «τρίποντο». Ο Λισγάρας μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 65΄, με τον Μιλούνοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 75΄.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες, καθώς ο Γκνιάνιτς και ο Σολτάνι αντίκρισαν δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Κρήτες αξιοποίησαν στο έπακρο τα διαδοχικά λάθη της Ξάνθης, ειδικά στο πρώτο μέρος, και τελικά έφτασαν στο «τρίποντο», το οποίο τους επιτρέπει να συνεχίσουν να κάνουν όνειρα συμμετοχής στα πλέι οφ. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παράσχος ήταν τιμωρημένος και στον πάγκο του Πλατανιά βρέθηκε ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Διαιτητής: Γιώργος Κύζας

Κίτρινες: 70΄ Γκνιάτιτς – 30΄ Μπέρτος, 39΄ Γουάλας, 45΄ Βασιλακάκης, 77΄ Σολτάνι

Κόκκινες: 93΄ Γκνιάτιτς (δεύτερη κίτρινη) – 93΄ Σολτάνι (δεύτερη κίτρινη)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γκουτσίδης): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (93′ Ιτούα), Ντίνας (69′ Μιλούνοβιτς), Γουνδουλάκης (88′ Τσουράκης).

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης (46′ Καμαρά), Γουάλας (78′ Φασίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Νιέτο, Λισγάρας, Καρυπίδης (46′ Καπετάνος).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*