Home / Βόλεϊ / Καζάζης: «Ο Φοίνικας έκανε το τέλειο παιχνίδι»

Καζάζης: «Ο Φοίνικας έκανε το τέλειο παιχνίδι»

Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη πεντακάθαρη νίκη του απέναντι στον Ολυμπιακό, έδωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος ανέφερε ότι η εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν καλή.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σήμερα η Σύρος έκανε το τέλειο παιχνίδι. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη πεντακάθαρη νίκη του. Δεν ήταν καλή η εικόνα μας. Οι παίκτες κλειδιά δεν ήταν σε καλή μέρα. Μας πίεσαν πολύ στο σερβίς, είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή και δεν είχαμε συνοχή στο μπλοκ.

Αν είχαμε καλύτερη εικόνα θα βλέπαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και σε κανένα σημείο δεν είχαμε το μομέντουμ. Πίστευα πως κάποια στιγμή θα γύριζε το ματς, τελικά δεν έγινε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Γενικά φέτος είμαι ευχαριστημένος, πήραμε το πρωτάθλημα που ήταν και ο μεγάλος μας στόχος.

Τέτοιες διοργανώσεις είναι νοκ άουτ παιχνίδια, ενώ το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως επίσης και τον σημερινό ημιτελικό. Εύχομαι να έχουν όλοι υγεία, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Νομίζω η Σύρος έδειξε ότι το θέλει πάρα πολύ και είναι φαβορί στον τελικό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*