Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο ΕΠΟΣ της Γενεύης»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο ΕΠΟΣ της Γενεύης»

Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων, νικώντας την Σαραγόσα στον τελικό της Γενεύης.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της θυμήθηκε την ιστορική ημερομηνία και τόνισε την ανάγκη για στήριξη στον σύλλογο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Είναι 30 ολόκληρα χρόνια από τότε. Ναι, τριάντα. Και είναι σαν να ήταν χθες. Σαν να είναι σήμερα. ΤΩΡΑ! Αυτοί που το έχουν ζήσει μπορούν να το καταλάβουν καλύτερα από τον καθένα.

26 Μαρτίου 1991. Στο Patinoires des Vernets. Το ΕΠΟΣ της Γενεύης. Μία πολύ όμορφη ιστορία, που γράφτηκε με χρυσά γράμματα, αλλά σε ασπρόμαυρο φόντο.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Ευρώπης από τον ΠΑΟΚ το 1991, έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί πάρα πολλά.

Οι στιγμές ήταν μοναδικές. Οι εικόνες θα μείνουν στο μυαλό όλων για πάντα. Όπως και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πριν τον τελικό, στη διάρκεια του, μετά το τέλος. Και στη Γενεύη, και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο ΕΠΟΣ της Γενεύης. Με αναφορές στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά και στα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε όλη της διάρκεια της ημέρας.

Χωρίς να ξεχνάμε το σήμερα και τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας αυτή την Κυριακή. Τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (28/3 στις 17:00), όπου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με επετειακές εμφανίσεις για να τιμήσει την 30ή επέτειο από τον τελικό της Γενεύης.

Δεν ξεχνάμε και την καθημερινή μας μάχη, επειδή πρέπει να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και… ξεκινάμε!»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*