Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Συνεργασία με τη ZeniΘ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Συνεργασία με τη ZeniΘ

Έναν ισχυρό συμπαίκτη απέκτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την ZeniΘ ως το καλοκαίρι του 2024, στην οποία περιλαμβάνονται και προσφορές για τους φιλάθλους.

Η ανακοίνωση:

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μια από τις πιο ιστορικές και επιτυχημένες ομάδες μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανακοινώνουν την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας. Η συνεργασία θα διαρκέσει την τρέχουσα, καθώς και τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους, μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, θα προσφέρουν το προϊόν ρεύματος POWER HOME GREEN, μια νέα λύση ρεύματος που απευθύνεται σε φιλάθλους και μη. Κατά τη διάρκεια της τριετούς συνεργασίας θα ανακοινωθούν περαιτέρω εκπλήξεις για τους φιλάθλους κι όχι μόνο.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ΖeniΘ, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μια από τις πιο ιστορικές και επιτυχημένες ομάδες μπάσκετ στην Ευρώπη, στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ.

Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη και επιφυλασσόμαστε για αθλητικά θεάματα γεμάτα με την κορυφαία ενέργεια της ΖeniΘ!»

O κ. Κωνσταντίνος Νέτσης, Chief Business Officer της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την ερχόμενη τριετία η ΖeniΘ θα συμπορευτεί με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια ευρωπαϊκή καινοτομία και επιβεβαιώνει τη δυναμική του brand του Παναθηναϊκού. Επιπροσθέτως, αποδεικνύει τη στρατηγική που θέτουμε ως Οργανισμός να δημιουργούμε συνέργειες με πολλαπλά οφέλη για τους συνεργάτες, αλλά και τους φιλάθλους μας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στις νέες ανάγκες που δημιουργούν οι αλλαγές στο περιβάλλον και την κοινωνία και επηρεάζουν ένα τόσο βασικό αγαθό για κάθε σπίτι, όπως είναι η ενέργεια.

Έτσι επιλέξαμε τη ZeniΘ, ώστε να σχεδιάσουμε από κοινού ένα εξαιρετικό co-branded προϊόν ρεύματος, προερχόμενο από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο, ελκυστικό, αλλά πάνω απ΄ όλα «πράσινο» προϊόν για τους φιλάθλους μας».

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2018, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*