Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κίνηση για Μπαεμπέκ ο Ολυμπιακός

Κίνηση για Μπαεμπέκ ο Ολυμπιακός

Άμεσες εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν στο θέμα του επιθετικού για τον Ολυμπιακό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται για την απόκτηση του Ζαν-Κριστόφ Μπαεμπέκ.

Η απόκτηση ενός επιθετικού πριν από τον πρώτο αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ήταν μία από τις άμεσες προτεραιότητες στον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς πλησιάζει και ο χρόνος πιέζει, ώστε ο όποιος ποδοσφαιριστής αποκτηθεί να προλάβει να δηλωθεί στη λίστα της UEFA μία ημέρα πριν από το συγκεκριμένο ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Γαύρου» από τη Γαλλία, οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση του Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ, ο οποίος παραχωρείται από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος φορ επιθυμεί το θέμα της μεταγραφής του να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν, αφού δεν υπολογίζεται στους πρωταθλητές Γαλλίας και θέλει άμεσα να βρει ομάδα για να παίξει τη φετινή σεζόν.

Εν τω μεταξύ, η Μπεσίκτας μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση του Μπερτράν Τραορέ της Τσέλσι, αφού ψάχνει τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Μάριο Γκόμεζ που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες και οι Τούρκοι περιμένουν την τελική απόφαση του Κόντε.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*