Home / Stoiximan Super League / Κέρδισε τον Παναιτωλικό και τις εντυπώσεις ο Λεβαδειακός

Κέρδισε τον Παναιτωλικό και τις εντυπώσεις ο Λεβαδειακός

Φιλική νίκη επί του Παναιτωλικού για τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί επικράτησαν 2-0 σε αναμέτρηση στο Καρπενήσι, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι Βοιωτοί μπήκαν επιθετικά και είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Συμελίδη να κερδίζει πέναλτι από τον Μάνο, αλλά ο Στεργιάκης είπε «όχι» στον Νικολιά. Το σκορ άνοιξε στο 18’ με πλασέ ο Πεντρόσο. Ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Λεβαδειακός σκόραρε και στο 55’, όταν ο Κάσσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Για τον Παναιτωλικό ξεκίνησαν οι: Στεργιάκης, Μάνος, Μλάντεν, Στάγιτς, Μπακάκης, Τορεχόν, Πέρες (30’ Ράδος), Αγαπάκης, Μπελεβώνης (30’ Γαλιάτσος), Λομόνακο, Χότζα (30’ Μορφάκης).

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Αναστασόπουλος, Μαυρίας, Παντελίδης, Κοντούρης, Λιάβας, Νικολάου, Μαϊντέβατς, Μορφάκης (60’ Κακιώνης).

Για τον Λεβαδειακό ξεκίνησαν οι: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Πλέγας, Λαμαράνα, Νικολιάς, Γουίλερ, Κασέμι, Πεντρόσο, Συμελίδης.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Γκροφ, Γκαραβέλης, Στάγκος, Γιαννιώτας, Ρομό, Χάμοντ, Τσάρας, Μεχία, Γκεζαλί, Κωστή, Κάσσος, Εραμούσπε, Μπάλτσι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*