Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κάτας: «Χρειάζεται χρόνο ο Χεζόνια, θα μας δώσει πράγματα που μας λείπουν»

Κάτας: «Χρειάζεται χρόνο ο Χεζόνια, θα μας δώσει πράγματα που μας λείπουν»

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε αρκετά το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα 77-85 από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Όντεντ Κάτας, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Ισπανών, και μοιραία ήρθε η ήττα.

Παράλληλα, στάθηκε και στο ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια, αλλά και στις δύο σημαντικές απουσίες των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας



Για το παιχνίδι: «Ξέραμε εξ αρχής ότι έπρεπε να ήμασταν πολύ σταθεροί στην προσπάθειά μας, είχαμε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού, το οποίο εκτελέσαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο το χάσαμε λόγω αυτής της έλλειψης επιθετικότητα, κάναμε αρκετά λάθη σε αυτό το διάστημα. Κρατάω κάποια θετικά πράγματα από το σημερινό ματς».

Για τον Μάριο Χεζόνια: «Ο Χεζόνια θα μας δώσει πράγματα που μας λείπουν, όχι μόνο με τα αθλητικά προσόντα του αλλά και με την ποιότητά του ως παίκτης. Θέλει χρόνο, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις ντεμπούτο στην EuroLeague κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Μου αρέσει η διάθεση και η προσπάθειά του».



Για τους τραυματίες Νέντοβιτς και Παπαπέτρου: «Ο Νέντοβιτς χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα, δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Θα περιμένουμε και θα δούμε. Ο Παπαπέτρου πιστεύω πως σε τρεις – τέσσερις μέρες θα είναι καλύτερα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Το είπα και πριν από το ματς. Απέναντι στην Άλμπα παλέψαμε, όμως ηττηθήκαμε. Το θέμα είναι να παλεύουμε και να σκεφτόμαστε σωστά. Αυτό ζητάω από τους παίκτες μου. Θα βρούμε ρυθμό, παρά τα προβλήματα και την κατάσταση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*