Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κάτας: «Θα δούμε αύριο για Σαντ-Ρος, μπορεί να παίξουν Παπαπέτρου-Παπαγιάννης»

Κάτας: «Θα δούμε αύριο για Σαντ-Ρος, μπορεί να παίξουν Παπαπέτρου-Παπαγιάννης»

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Όντεντ Κάτας, ενόψει του ματς με τη Βαλένθια (29/1, 21:00).

Ο Ισραηλινός κόουτς ανέφερε πως η συμμετοχή του Χάουαρντ Σαντ-Ρος θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ είπε πως ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής ένας εκ των Παπαπέτρου ή Παπαγιάννης.

«Πρέπει να περιμένουμε. Ο Σαντ-Ρος έχει πρόβλημα στη μέση. Θα δούμε αύριο. Για τους άλλους πιστεύω ότι θα πάρουν κάποιον χρόνο. Τουλάχιστον ο ένας. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και οι τραυματισμοί φυσιολογικοί. Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες. Αλλά αυτή την εβδομάδα τους θέλουμε όλους», δήλωσε αρχικά ο Όντεντ Κάτας αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών του Παναθηναϊκού.

Για τη Βαλένθια: «Πρέπει να προσαρμόζεσαι στον αντίπαλό σου. Παίζουν πολύ πικ εν ποπ, τρέχουν γρήγορα το γήπεδο. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. Ελπίζω ότι θα αρχίσουμε αύριο όπως τελειώσαμε τον χθεσινό. Είναι όλα ανάλογα με την συγκέντρωσή μας και την άμυνά μας».

Για τον Όγκαστ και τον Φόστερ: «Οι τραυματίες και το πρόγραμμα μάς κάνουν να χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Σε κάθε ματς. Χθες βγήκαν μπροστά. Πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν λόγο που είναι εδώ στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*