Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κάτας: «Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε με Νέντοβιτς»

Κάτας: «Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε με Νέντοβιτς»

Ο Όντεντ Κάτας παραχώρησε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση μετά τη λήξη του ματς του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό και τη νίκη των πρασίνων, στις αναφέρθηκε στο ματς, στον τραυματισμό του Σαντ Ρος, αλλά και στην επάνοδο του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ως προς το παιχνίδι δήλωσε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο, διότι δεν ήμασταν έτοιμοι όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Όμως το πρόγραμμα είναι μεγάλο, σφικτό και είναι δύσκολο να υπάρχει μεγάλο κίνητρο σε κάθε ματς. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, κρατώντας τους παίκτες σε μεγάλη ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη δουλειά, ενώ στην επίθεση βλέπαμε πώς μας έπαιζαν στην άμυνα και προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όσο το δυνατόν πιο απλό. Βρήκαμε καλά σουτ και αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα των σουτ που θα πάρεις και όχι το ποσοστό. Όμως σουτάραμε καλά στο ματς, έχοντας πολλές ελεύθερες προσπάθειες».

Για τον τραυματισμό του Σαντ Ρος: «Στην αρχή φάνηκε ότι είναι κάτι πιο σοβαρό, είναι καλύτερα και τώρα νιώθει καλά».

Για την επάνοδο του Νέντοβιτς: «Θα πάρει 7 με 10 μέρες προκειμένου να καταλάβουμε καλύτερα την κατάστασή του και το τι συμβαίνει. Έχει ακόμα ενοχλήσεις και δεν πρόκειται να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Θα χρειαστεί χρόνο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*