Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Κάτας: «Δεν παίξαμε άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο»

Κάτας: «Δεν παίξαμε άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο»

Ο Οντεντ Κατας τόνισε πως στα τρία επόμενα δεκάλεπτα έπαιξαν έξυπνη άμυνα και αυτό τον άφησε ικανοποιημένο, περιμένει του χρόνου να προκριθούν στην οκτάδα ης Ευρωλίγκας και πως τώρα δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσει τα προημιτελικά.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο δεν παίξαμε άμυνα, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Στο υπόλοιπο παιχνίδι παίξαμε έξυπνη άμυνα, πηγαίναμε προς την μπάλα και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μου».

Για όλη την κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και τις φήμες ότι θα υπάρξει νέα Ευρωλίγκα: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να του κάνετε αυτήν την ερώτηση. Δεν γνωρίζω πολλά για την πολιτική των διοργανώσεων, είμαι απλά κάποιος που αγαπά το μπάσκετ.

Ξέρω ότι ξεκινούν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσουμε, δεν έχω κάτι παραπάνω να πω πάνω σε αυτό».

Για το πως νιώθει που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να είναι στα πλέι οφ: «Εύχομαι να ήμασταν εκεί, είναι ένας θεσμός που είναι σημαντικό να φτάσεις ως εκεί. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε εκεί».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*