Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κάτας: «Βρήκαμε έναν μοναδικό τρόπο για να χάσουμε»

Κάτας: «Βρήκαμε έναν μοναδικό τρόπο για να χάσουμε»

Πολύ… ιδιαίτερος ήταν ο τρόπος που έχασε το ματς με τον Προμηθέα ο Πανθηναϊκός, σύμφωνα με τον Όντεντ Κάτας. Ο Ισραηλινός τεχνικός παραδέχθηκε πως; ίσως και ο ίδιος να έκανε κάποιες λάθος επιλογές στο τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πναθηναϊκού:

Για τον τρόπο που έχασε το ματς ο Παναθηναϊκός: «Χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία 70 δευτερόλεπτα που ήμασταν μπροστά με επτά πόντους. Αλλά όχι μόνο εκεί. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε, δεν είχαμε ενέργεια. Βρήκαμε έναν μοναδικό τρόπο για να χάσουμε. Αμυντικά στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε καλή δουλειά. Πρέπει να ξαναδώ το τέλος για να δω τι μπορούσα να κάνω καλύτερα».

Για τα λάθη των «πράσινων» στο έλος του αγώνα: «Μπορεί να φταίει η έλλειψη ενός καθαρού πλέι μέικερ για τα λάθη, όμως οι παίκτες πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν καλύτερα. Κάναμε λάθη. Το βλέπουμε. Κάνουμε τα ίδια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο για 19 λεπτά τα πήγαμε πολύ καλά. Και στην επίθεση και στην άμυνα. Στο τέλος όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πρέπει να τα ξαναδώ. Είναι η δουλειά μου. Εγώ παίρνω την ευθύνη. Πρέπει να εκτελούμε καλύτερα. Πρέπει να βρούμε χρόνο να μάθουμε και να προχωρήσουμε. Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον αγώνα. Όχι μόνο στο τέλος. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και δε μπορείς να έχεις πολλά παράπονα από τους παίκτες. Έγιναν πολλά στα τελευταία 70 δευτερόλεπτα που δεν έπρεπε να γίνουν. Πρέπει να μάθουμε. Να μην ξαναγίνουν».

Για ην απουσία του Σαντ Ρος και την επιλογή να γίνει η τελευταία επαναφορά στο «γήπεδο» του Παναθηναϊκού: «Ο Σαντ Ρος ήταν έτοιμος και για σήμερα, αλλά δε θέλαμε να ρισκάρουμε. Γι’ αυτό και δεν έπαιξε. Θα είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό. Όσο για το ότι αποφάσισα να βάλω τη μπάλα στο δικό μας γήπεδο, ήταν θέμα χρόνου, ήθελα να φάω χρόνο. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι καλύτερο. Κάποιες φορές είναι καλό, κάποιες άλλες όχι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*