Home / Μπάσκετ / NBA / Κάρι: «Δεν ήμουν καλός κι αυτό θα με στοιχειώνει για λίγο καιρό»

Κάρι: «Δεν ήμουν καλός κι αυτό θα με στοιχειώνει για λίγο καιρό»

Ο Στεφ Κάρι δεν κρύφτηκε, αναγνώρισε πως δεν στάθηκε στο ύψος του στον έβδομο τελικό, αλλά παρουσιάστηκε βέβαιος πως ο ίδιος και οι Γουόριορς θα επιστρέψουν. «Αποτύχαμε», είπε ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Ως πραγματικός αρχηγός μίλησε ο Στεφ Κάρι μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Ο ηγέτης των Γουόριορς δεν δίστασε να κάνει δημόσια την αυτοκριτική του.

«Δεν ήμουν αποτελεσματικός για την ομάδα μου. Είχα κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν έκανα αρκετά για να βοηθήσω να κερδίσουμε. Θα με στοιχειώνει για λίγο καιρό το σημερινό παιχνίδι, γιατί δεν μπόρεσα να ηγηθώ σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Το έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν το έκανα τώρα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες», τόνισε.

Όσο για την κατάληξη μιας χρονιάς που θα μπορούσε να είναι επική, είπε: «Δεν ήταν απλό αυτό που πετύχαμε στην κανονική διάρκεια, αλλά σίγουρα είναι πικρό το ποτήρι που δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ίσως μετά το 3-1 να χαλαρώσαμε κάπως. Πάντως είμαι βέβαιος πως αυτή η ήττα θα μας κάνει καλό για το μέλλον και να είστε σίγουροι πως θα μας ξαναδείτε σε αυτούς τους αγώνες».

Σχολιάζοντας το κρίσιμο τρίποντο που πέτυχε ο Κάιρι Ίρβινγκ στα 53 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, είπε: «Προσπάθησα να μείνω μπροστά του, να του δυσκολέψω το σουτ, αλλά το έβαλε. Δεν έχει σημασία πόσο καλή ή κακή άμυνα έπαιξα πάνω του, αφού το έβαλε. Του αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό».

Ο Ντρέιμοντ Γκριν, κορυφαίος των νικητών, είπε με τη σειρά του: «Δεν θεωρώ πως η σεζόν ήταν αποτυχημένη. Ήταν μια φανταστική χρονιά, όμως είχαμε έναν μεγάλο στόχο, το πρωτάθλημα, και δεν τον πετύχαμε».

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*