Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΣ Γιάννινα / Κάργας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Φίλος μου στον ΠΑΟΚ δεν ήθελε να μπούμε εξάδα επειδή είμαστε δυνατοί»

Κάργας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Φίλος μου στον ΠΑΟΚ δεν ήθελε να μπούμε εξάδα επειδή είμαστε δυνατοί»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον πρώτο του βαθμό στα playoffs ενάντια στον Ολυμπιακό και ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Κάργας, μοιράστηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις εμπειρίες του από την εξαιρετική σεζόν που κάνουν φέτος οι Ηπειρώτες.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Καραλή, ο 27χρονος σχολίασε ότι φίλος του που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ δεν ήθελε να μπει ο ΠΑΣ στην εξάδα καθώς τον θεωρεί δυνατή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα όπως η… δραματική είσοδος στα playoffs μετά την επιστροφή των πέντε βαθμών αλλά και η Εθνική ομάδα.

Μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

«Είμαι πιο ώριμος φέτος, έχω πάρει πολλές εμπειρίες και θα τις χρησιμοποιήσω στο μέλλον. Είμαι γενικά πιο ώριμος, όντας πλέον και μπαμπάς με δύο παιδιά. Κάθε χρόνο που περνά, ο ποδοσφαιριστής παίρνει πολλές εμπειρίες.

Ο Άρης πήρε τους βαθμούς πίσω όπως και εμείς, ήταν κάτι που το περιμέναμε με ανυπομονησία. Ήταν λίγο άδικο, ήταν μια παλιά υπόθεση. στο γήπεδο είχαμε πάρει τους βαθμούς. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν νόμοι και δικαιοσύνη, έχουμε φτάσει στο σημείο να ζητάμε το λογικό.

Ένας φίλος μου που παίζει στον ΠΑΟΚ, μου είπε ότι δεν ήθελε να μπει ο ΠΑΣ στα playoffs επειδή είμαστε δυνατή ομάδα. Παίζουμε πιο σφιχτά από τον ΟΦΗ, βοηθά συνεχώς ο ένας τον άλλον, το δείξαμε και στα δύο τελευταία ματς. Όταν είχαμε χάσει 4-0 από τον ΠΑΟΚ, ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν πόσο εύκολα μας είχαν νικήσει.

Πάντοτε θέλω να διεκδικώ, να δείξω τι έχω να δώσω, βέβαια στη θέση μου η Εθνική έχει εδώ και χρόνια πρωτοκλασάτους παίκτες με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι δεν κλήθηκε ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος, ο Σάλιακας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*