Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ιωνικός-Παναιτωλικός: Ντέρμπι για το πλεονέκτημα έδρας

Ιωνικός-Παναιτωλικός: Ντέρμπι για το πλεονέκτημα έδρας

Στο γήπεδο της Νεάπολης με φόντο το… πλεονέκτημα έδρας εν όψει των Playouts αναμετρώνται την Κυριακή (6/3, 19:00) οι Ιωνικός και Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 1.

Ο Παναιτωλικός έχει το… πάνω χέρι σ’ ότι αφορά τις θέσεις του πλεονεκτήματος (7-10), όντας 9ος με 29 βαθμούς και στο +3 από τον 11ο Ιωνικό. Οι «κυανόλευκοι» προσδοκούν σε νίκη, η οποία σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου γύρου θα τους ανεβάσει στην προνομιούχο δεκάδα.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν πάνοπλοι, καθώς επέστρεψαν οι Κάνιας και Κιάκος. Αντίθετα, η ομάδα του Αγρινίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μαλή και Μόρσεϊ, καθώς και στους ανέτοιμους Βργκοτς, Λιάβα, Βαρόνε και Περέιρα.

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Ρομαό, Κάνιας, Πογοσιάν, Κιάκος, Καμπράλ, Λένις, Μάναλης, Μαχαίρας, Τουράμ, Βαλέντε, Μάντζης, Πλατέλλας.

H αποστολή του Παναιτωλικού: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Καρέλη, Λούις, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μελίσσας, Νταγκό, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Ανέστης.



Πιθανές ενδεκάδες:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κιάκος, Άοσμαν, Μάντζης, Τουράμ.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λιούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε, Μεντόσα, Νταγκό, Καρέλης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*