Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ιτούδης: «Παίζει καλά στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός»

Ιτούδης: «Παίζει καλά στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός»

Ομάδα έδρας είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης ενόψει του ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ (12/1, 21:00), τονίζοντας πως στο ματς του πρώτου γύρου είχε βρει το… αντίδοτο στην «πράσινη» άμυνα ζώνης.

«Επιστρέφουμε στη δράση και αυτό είναι καλό. Φυσικά, πρώτα η υγεία. Κάναμε καλές προπονήσεις. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που παίζει πολύ καλά στην έδρα της και είναι ανταγωνιστική. Επιθετικά έχουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Αξιοποιούν στο ποστ τους Παπαπέτρου ή Κασελάκη, παίζουν και το πικ εν ρολ με τους Νέντοβιτς και Μέικον. Γενικά, ψάχνουν τον Παπαγιάννη κοντά στο καλάθι και τρέχουν καλά. Τελευταία έχουν αλλάξει την άμυνά τους και παίζουν αρκετή ζώνη. Αυτό το λύσαμε στο πρώτο ματς, γι’ αυτό και ανυπομονούμε να τους αντιμετωπίσουμε ξανά», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.

Από την πλευρά του, ο Τζόελ Μπολομπόι είπε: «Κάναμε μεγάλη προετοιμασία, με πολλές προπονήσεις, ενώ έχει περάσει καιρός από τότε που δώσαμε ματς στη διοργάνωση, εξαιτίας των αναβολών λόγω κορωνοϊού. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, που έχουν ατομικό ταλέντο. Θα πρέπει να πάμε να και να παίξουμε το μπάσκετ της ΤΣΣΚΑ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*