Home / Χάντμπολ / Ιστορική πρόκριση στους «16» του EHF Cup Γυναικών για τον ΠΑΟΚ!

Ιστορική πρόκριση στους «16» του EHF Cup Γυναικών για τον ΠΑΟΚ!

Στην επόμενη φάση του EHF Cup Γυναικών προκρίθηκε και μάλιστα με δύο νίκες επί της Καβαλιέρι ο ΠΑΟΚ στη Μάλτα!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» νίκησε σήμερα 36-8, ενώ την Παρασκευή είχε επιβληθεί με 46-16 και έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του πέρασε στους «16» του θεσμού…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση πήγε σύμφωνα με το πλάνο του Δημήτρη Πελεκίδη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να θέσει ζητούμενα πάνω στο παιχνίδι, και βάση αυτών να «κρίνει» τις παίκτριες του. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό του από νωρίς, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει στο 17-6, ενώ και το τελικό 36-8 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Έτσι, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ… έγραψαν ιστορία στο γήπεδο της Μάλτας και πλέον περιμένουν την κλήρωση της Τετάρτης (25/11) προκειμένου να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μπατζαρακούδη 2, Μεντεσίδου 1, Παναγιωτίδου 1, Ζυγούρα 1, Σαμολαδά 12, Ολιάτσα, Στογιάνοβιτς 1, Σεβδίλη 4, Νίκολιτς 4, Καραχαρίση, Γιοβανόφσκα 4, Γκάτζιου 1.



Καβαλιέρι (Χούερεμπ):
Γεράντα, Ζάμιτ, Ε. Χούερεμπ 1, Βέλα, Μπρίνκατ, Γ. Χούερεμπ 2, Μπέγιερ, Ντρούγκοβιτς 4, Ε. Μίτζι, Α. Μίτζι, Αζοπάρντι 1, Μπόργκ, Γκατ.

Διαιτητές: Τσίποφ- Κλους (Σλοβακία), Δίλεπτα: 5-6, Πέναλτι: 4/4-0/2

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*