Home / Μπάσκετ / NBA / Ισοπέδωσαν τους Σέλτικς οι Χόρνετς!

Ισοπέδωσαν τους Σέλτικς οι Χόρνετς!

Την πρώτη τους φετινή νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς μετά από δύο ήττες πήραν το βράδυ της Κυριακής οι Σάρλοτ Χόρνετς, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση 125-104 στο «Spectrum Center». Έτσι ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 30-30, εδραιώνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση τους στην όγδοη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους ΛαΜέλο Μπολ και Γκόρντον Χέιγουορντ, είδαν τη βασική τους πεντάδα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού πέτυχαν συνολικά τους 100 πόντους. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Γκράχαμ (24 πόντους, 9 ασίστ), Ροζιέρ (21 πόντους, 11 ασίστ, 5 ριμπάουντ) και Πι Τζέι Ουάσινγκτον (22 πόντους, 12 ριμπάουντ).

Από την άλλη, οι «κέλτες» γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους και τρίτη στα τέσσερα τελευταία, υποχωρώντας στην έκτη θέση με ρεκόρ 32-29. Κέμπα Γουόκερ και Τζέιλεν Μπράουν πέτυχαν από 20 πόντους, ενώ στους 19 έμεινε ο Τέιτουμ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Χόρνετς είχαν το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, χτίζοντας από τα μέσα της πρώτης περιόδου μια διαφορά πάνω από τους 15 πόντους. Παρά τις όποιες προσπάθειες των Σέλτικς στην τρίτη περίοδο, οι γηπεδούχοι κρατούσαν μια καλή απόσταση, ανεβάζοντας μάλιστα τη διαφορά στις αρχές του τελευταίου δωδεκάλεπτου πάνω από τους 20, κλειδώνοντας ουσαστικά τη νίκη με άνεση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*