Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ινσούα: «Στην ΑΕΚ υπάρχει πάντα πίεση»

Ινσούα: «Στην ΑΕΚ υπάρχει πάντα πίεση»

Με το μυαλό… στον Αστέρα Τρίπολης είναι άπαντες στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τον Εμάνουελ Ινσούα άπαντες πρέπει να αφήσουν πίσω τους το κακό βράδυ με τη Ζόρια, αλλά και να συνηθίσουν να ζουν με την πίεση, αφού στην ΑΕΚ πάντα θα υπάρχει γιατί πρέπει να κερδίζει κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ινσούα στη NOVA:

Για την ήττα από τη Ζόρια και πως είναι το κλίμα: «Το κλίμα δεν ήταν καλό στα αποδυτήρια. Είχαμε διαφορετικές ελπίδες πριν το παιχνίδι. Ότι θα παίρναμε τη νίκη για να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση στον όμιλο. Δεν πήγαν τα πράγματα καλά. Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν κάναμε τη διαφορά και μετά την αποβολή τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Κανείς μας δεν είναι χαρούμενος. Ήμασταν θλιμμένοι και στενοχωρημένοι. Πρέπει να επανέλθουμε και να συγκεντρωθούμε γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Αστέρα».

Για το πως επηρεάζει την κατάσταση αυτή η ευρωπαϊκή ήττα: «Όσο υπάρχουν μαθηματικά οι ελπίδες πρέπει να πιστεύουμε. Αλλά πλέον πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Αστέρα γιατί μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να έχουμε μια καλύτερη απόδοση. Το πλέον σημαντικό ματς για μας είναι το αυριανό».

Για το αν νιώθουν μεγαλύτερη πίεση πλέον για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Η πίεση στην ομάδα αυτή υπάρχει πάντα. Είναι λογικό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τη Ζόρια η πίεση να αυξάνεται αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν κάποιος είναι στην ΑΕΚ ξέρει εξ αρχής ότι πρέπει να κερδίζει».

Για το ποιος σχηματισμός ταιριάζει περισσότερο στην ΑΕΚ και με ποιο αποδίδει καλύτερα μέσα στο γήπεδο: «Νομίζω ότι αυτός που είναι υπεύθυνος και αποφασίζει είναι ο προπονητής. Έχουμε παίξει και με τρεις στο κέντρο της άμυνας και με τετράδα. Το πιο σημαντικό είναι το πως θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Εγώ έχω παίξει στην καριέρα μου περισσότερο με τέσσερις στην άμυνα αλλά ανεξάρτητα από το σύστημα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής, να τα έχουμε ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό πέρα από τη διάταξη».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα που παίρνει αποτελέσματα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Βρίσκονται σε καλή θέση στη βαθμολογία και στην Ελλάδα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι μια ποιοτική ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην σκεφτόμαστε τα προσωπικά λάθη αλλά να λειτουργήσουμε ως σύνολο, να προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε τον αντίπαλο και να εφαρμόζουμε αυτά που δουλεύουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*