Home / Ομάδες / Ιμπραχίμοβιτς: “Ο Μουρίνιο έχει πάντα δίκιο”

Ιμπραχίμοβιτς: “Ο Μουρίνιο έχει πάντα δίκιο”

Το όνομα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εμπλέκεται στα μεταγραφικά σενάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον σέντερ φορ της Παρί Σεν Ζερμέν να αποθεώνει τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι ο Νο1 στόχος των “κόκκινων διαβόλων” για τον πάγκο το προσεχές καλοκαίρι.

Αν υπάρχει ένας προπονητής που ταιριάζει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αυτός είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Η εξαιρετική επικοινωνία τους επιβεβαιώθηκε στην Ίντερ (2008-’09), σε βαθμό… κακουργήματος. Μπορεί άλλωστε να είναι κάπως δύσκολος ως χαρακτήρας άλλωστε ο σέντερ φορ της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά όταν η συζήτηση πηγαίνει στον πρώην προπονητή του, τότε δεν “σηκώνει μύγα στο σπαθί του”.

Πως να χαρακτηριστεί διαφορετικά το γεγονός πως δεν δίστασε να επισημάνει ότι “ο Ζοζέ θα πετύχει όπου κι αν δουλέψει, έτσι είναι ο χαρακτήρας του“, έπειτα από ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο πρόσληψης του “Chosen One” από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έμεινε όμως εκεί αφού εξήγησε ότι “τον σέβομαι γιατί μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά επιχειρηματολογεί πάνω σε αυτό και αποδεικνύει πως έχει πάντα δίκιο“, για να προσθέσει πως “είναι ένας προπονητής με πάρα πολλές γνώσεις, αλλά ακόμη πιο σημαντικό από αυτό είναι ότι ενδιαφέρεται για τους παίκτες του. Γι αυτό οι παίκτες που επιλέγει είναι πρόθυμοι να πεθάνουν γι αυτόν. Ενδιαφέρεται για σένα κι εσύ ενδιαφέρεσαι για εκείνον“.

Τώρα, το αν θα τους δούμε πάλι μαζί στους “κόκκινους διαβόλους” το καλοκαίρι είναι κάτι άγνωστο. Παραμένει δηλαδή αφού ούτε ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ενημερώσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ούτε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει καταλήξει στο τι θα κάνει μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως σχολίασε άλλωστε, “για την ώρα με ενδιαφέρει να παλέψουμε για το Champions League. Αυτός είναι ο στόχος και οι φιλοδοξίες του συλλόγου. Δεν είναι εύκολο αλλά μπορούμε να το κερδίσουμε“. Οπότε, ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να περιμένει…

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*