Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος / Ιλιτς: «Κάναμε το χρέος μας, θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ»

Ιλιτς: «Κάναμε το χρέος μας, θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ»

Ο Σάσα Ιλιτς τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Ατρομήτου κόντρα στην ΑΕΛ, στάθηκε στην απώλεια τραυματισμών, γνωρίζει πως η ομάδα του δεν είναι φαβορί κόντρα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, εξήρε το ρόστερ που διαθέτει, ιδιαίτερα τους νεαρούς Έλληνες παίκτες κι υποσχέθηκε πως στο μέλλον θα αγωνιστούν όλοι.

Αναλυτικά: «Είναι λογικό να είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, είναι σημαντική η πρόκριση στην επόμενη φάση, κάναμε το χρέος μας. Το σκορ είναι μεγαλύτερο απ’ όσο θα έπρεπε με βάση την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και το ευχάριστο είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς.

Όλος ο κόσμος ξέρει ότι φαβορί δεν θα είμαστε εμείς με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά να είναι όλοι σίγουροι ότι η ομάδα μου θα δώσει τα πάντα. Οι νέοι Έλληνες παίκτες μας είναι πολύ καλοί, έχω ένα ρόστερ που είναι πλήρες, πρέπει να χρησιμοποιώ όλους τους παίκτες. Ο Τριμμάτης, ο Καραμάνης, ο Πομόνης έδειξαν καλά στοιχεία, αν και δεν έχουν παίξει πολύ. Θα συμβεί αυτό στα επόμενα μαζεμένα ματς, θα παίξουν όλοι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*