Home / Άλλα Σπόρ / Ιδανικό φινάλε για την Παρίδη στην κανονική διάρκεια της πρώτης κατηγορίας της Τσεχίας

Ιδανικό φινάλε για την Παρίδη στην κανονική διάρκεια της πρώτης κατηγορίας της Τσεχίας

Η Κωνσταντίνα Παρίδη είχε μόνο πετυχημένα αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς της Ντόμπρε στην τσέχικη Λίγκα πινγκ πονγκ γυναικών, έκλεισε τη regular season με 16 νίκες και 13 ήττες κι εμφανίστηκε φορμαρισμένη για την έξτρα διαδικασία της πρώτης οκτάδας, που είναι ν’ αρχίσει στις 30 Απριλίου.

Οι δύο γύροι του πρωταθλήματος τελείωσαν την Κυριακή και η Ντόμπρε κατέκτησε την τρίτη θέση με 32 βαθμούς.

Το βράδυ της Κυριακής εξάλλου, προέκυψε η αντίπαλος της Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη στον τελικό των πλέι οφ της Πολωνίας. Θα είναι η Ντζιάλντοβο, η οποία ανέτρεψε με συναρπαστικό τρόπο της ήττα της στον πρώτο ημιτελικό από τη Γιάροσλαβ.

Στην Τσεχία, η Ντόμπρε έδωσε την Παρασκευή και το Σάββατο τα παιχνίδια της για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελ Νίνο Πράχα επιβλήθηκε 6-1 σετ, με την Παρίδη να ξεπερνά την Έλενα Σομέροβα με 3-2 σετ και τη Νιάμι Στρίκοβα με 3-1.

Επίσης, εκτός έδρας ήταν ο αγώνας με τη Χράντετς Κράλοβε και ήρθε νέα ευρεία νίκη με 6-0 σετ. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών κατέβαλε την Τερέζα Μπάρτοβα με 3-0 σετ και την Αντέλα Ζούμπκοβα, επίσης, με 3-0 σετ.

Η προσωπική στατιστική είναι σημαντική για την Παρίδη, όχι μόνο γιατί αγωνίζεται πρώτη χρονιά στο δυνατό πρωτάθλημα της Τσεχίας, αλλά κι επειδή έχασε ουκ ολίγα παιχνίδια στις λεπτομέρειες των πέντε σετ. Σε ματς διπλού δεν μετείχε καθόλου.

Η Ντόμπρε τερμάτισε τρίτη με 32 βαθμούς και στην έναρξη των πλέι οφ πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει τη Μοράβσκι Κρούμιοφ, που πήρε την έκτη θέση. Νικήτρια στην κανονική διάρκεια ήταν η Μπρέσλαβ με 35 βαθμούς και την ακολούθησε η Χοντονίν Α με έναν βαθμό λιγότερο. Την κορυφαία τετράδα συμπλήρωσε η Οστράβα KST με 30 πόντους.

* Την Ντζιάλντοβο θ’ αντιμετωπίσει η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη στον τελικό της πολωνικής Λίγκας. Το φινάλε της ημιτελικής σειράς, πάντως, την Κυριακή το χτες βράδυ στον καθοριστικό δεύτερο αγώνα με τη Γιάροσλαβ, γράφτηκε με …χιτσκοκικό τρόπο. Η Ντζιάλντοβο επικράτησε εντός έδρας με 3-1 σετ, με το ίδιο σκορ είχε χάσει ως φιλοξενούμενη την περασμένη Τετάρτη, ενώ προέκυψε ισορροπία και στα συνολικά σετ των δύο ομάδων (από 15)!

Έτσι, υπολογίστηκαν οι πόντοι και η Ντζιάλντοβο υπερίσχυσε με 288 πόντους έναντι 284 της Γιάροσλαβ. Ο Τσέχος παίκτης και προπονητής, Γίρι Βράμπλικ, πρωταγωνίστησε με δύο νίκες, ενώ θετικό αποτέλεσμα έφερε και ο Πολωνός Γιάκαμπ Ντίζας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*