Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ιακωβίδης: «Αυτό σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός»

Ιακωβίδης: «Αυτό σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός»

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού άνοιξαν έναν λογαριασμό μέσω του γκρουπ «Σύλλογος πιο μεγάλος», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουν τον Θοδωρή Ιακωβίδη και να τον πείσουν να παραμείνει στο άθλημα που αγαπάει.

Ο 30χρονος αρσιβαρίστας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ευχαρίστησε τους φίλους του «τριφυλλιού» λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτό σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

– Για την κίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού: «Τους ευχαριστώ όλους αυτούς. Αλήθεια. Με αυτή τους την πράξη δείχνουν τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω αν θέλω να το δεχτώ ή όχι. Δεν θέλω να μεταφραστεί αυτή η συναισθηματική μου έκρηξη σαν επαιτεία».

– Για το γεγονός ότι δεν το βλέπουν έτσι οι φίλοι του Παναθηναϊκού: «Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν το βλέπουν έτσι. Είναι Παναθηναϊκοί και αυτό σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός. Θέλω να τονίσω ότι δεν είμαι μόνο εγώ που περνάω δύσκολο. Σίγουρα μέσα στο κτίριο 4 υπάρχουν 86 ήρωες και ηρωίδες. Σίγουρα έχουν και αυτοί ιστορίες να πουν. Είναι και άλλοι πόσοι που δεν κατάφεραν να φτάσουν εδώ, που θα φτάσουν στο Παρίσι ή θα φτάσουν στο Λος Άντζελες. Αυτό που κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι πολύ σπουδαίο. Πραγματικά τους ευχαριστώ ξανά. Το θέμα είναι να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός».

– Για το γεγονός ότι η πολιτεία ενδιαφέρθηκε όταν έφτασε σε αυτό το όριο ο ίδιος: «Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Κανονικά αυτά τα θέματα θα έπρεπε να είναι λυμένα. Καταλαβαίνουμε και τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε η χώρα, αλλά πιστεύω ότι αυτά θα έπρεπε να έχουν λυθεί καιρό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*