Home / Stoiximan Super League / Θοράρινσον: «Ξεκάθαρη η βελτίωση, το μόνο που μένει είναι να σκοράρουμε»

Θοράρινσον: «Ξεκάθαρη η βελτίωση, το μόνο που μένει είναι να σκοράρουμε»

Στην αισθητή βελτίωση που δείχνει ο ΟΦΗ, στάθηκε ο Γκουντμούντουρ Θοράρινσον ενόψει του εκτός έδρας αγώνα των Κρητικών με τη Λαμία για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League (13/2, 17:00).

O Ισλανδός αριστερός μπακ τόνισε ότι το μόνο που μένει για την ομάδα του ώστε να… ενώσει το τελευταίο κομμάτι του παζλ, είναι να σκοράρει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γκουντμούντουρ Θοράρινσον στο OFI TV:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Γνωρίζω πως το ματς κυπέλλου αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Ο αγωνιστικός χώρος ίσως είναι λίγο δύσκολος αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς και πιστεύω ότι η βελτίωση που έχει η ομάδα το τελευταίο διάστημα είναι ξεκάθαρη σε όλους. Παίζουμε πολύ καλά, κυριαρχούμε στα ματς και αυτό που μένει είναι να ενώσουμε το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να σκοράρουμε. Δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτό και μας περιμένει ένα καλό παιχνίδι.

Μας ενοχλεί το γεγονός ότι δεν έχουμε νικήσει στα τελευταία ματς, όπου ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλουμε τη νίκη, ιδιαίτερη όταν νιώθουμε ότι είμαστε πιο δυνατοί από τον αντίπαλο. Είναι σημαντικό να βγάλουμε στο γήπεδο αυτή την αντίδραση και να βελτιώσουμε τις μικρές λεπτομέρειες ώστε να νικήσουμε, καθώς πρόκειται πραγματικά για μικρές λεπτομέρειες πάνω στις οποίες πρέπει να εστιάσουμε.

Προσωπικά αισθάνομαι καλά και προσπαθώ να δίνω ότι καλύτερο για την ομάδα. Αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζομαι αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έχω μεγαλώσει. Προσπαθώ να δίνω όσα περισσότερα μπορώ και όταν έχουμε την μπάλα αλλά και αμυντικά. Προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν καλές. Φυσικά όπως όλοι, θέλω να νικάμε, ειδικά όταν κυριαρχούμε στο παιχνίδι. Αισθάνομαι καλά, υγιής και δυνατός και πρέπει να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*