Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Θετικό κλίμα για παραμονή Λιβάγια στην ΑΕΚ

Θετικό κλίμα για παραμονή Λιβάγια στην ΑΕΚ

Οι μέρες, ίσως και… ώρες που διανύουμε είναι κρίσιμες για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ. Το κλίμα έχει αλλάξει για τον Κροάτη επιθετικό και αυτό φάνηκε και από την αγωνιστική συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του δείχνοντας ποιότητα και διάθεση μετά από καιρό.

Άμεσα θα γίνει η τελική επαφή με τον 27χρονο άσο και οι πιθανότητες να παραμείνει είναι καλές. Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, που έχει βρει τα «κουμπιά» του Λιβάγια, αγωνιστικά και… μη, βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά η τελική έκβαση θα εξαρτηθεί και από το οικονομικό.

Σε ό,τι αφορά στον Νέλσον Ολιβέιρα, η «Ένωση» είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του, αλλά θα θέσει το ζήτημα επί τάπητος αφού κλείσει την υπόθεση Λιβάγια. Η επιθυμία να παραμείνει ο Πορτογάλος είναι δεδομένη και ο ίδιος, παρότι έχει βλέψεις να επιστρέψει σε μεγάλο πρωτάθλημα, δεν είναι καθόλου αρνητικός να μείνει εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Στα μεταγραφικά, η αναζήτηση δεξιού μπακ συνεχίζεται χωρίς ακόμη κάποια κατάληξη. Ο Στέφαν Ριστόφσκι, ο 28χρονος Σκοπιανός που ανήκει στη Σπόρτινγκ μέχρι το 2022, έχει προταθεί με τη μορφή δανεισμού, όπως και άλλοι παίκτες, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό. Αντίθετα, η μεταγραφή στόπερ πάει για το καλοκαίρι, με τον Νασίμ Χνιντ να ενεργοποιείται ξανά στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης:

Oι τέσσερις πυλώνες της αμυντικής μεταμόρφωσης της ΑΕΚ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*