Home / Άλλα Σπόρ / Θετικά δείγματα από την Εθνική πόλο στον Βόλο

Θετικά δείγματα από την Εθνική πόλο στον Βόλο

Η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε 16-13 τις ΗΠΑ στο Κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος» της Νέας Ιωνίας του Βόλου σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξε θετικό πρόσημο για τις μεγάλες διοργανώσεις των επόμενων μηνών.

Η Εθνική παρατάχθηκε με δώδεκα παίκτες στη σύνθεσή της, λόγω ασθενειών, και ανάμεσά τους ήταν οι νεαροί Δημήτρης Δήμου και Νίκος Γκίλλας στο ντεμπούτο τους με το μεγάλο εθνόσημο. Ο ομοσπονδιακός δοκίμασε συστήματα και είδε την ψυχολογία της ομάδας να ανεβαίνει.

Ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι έγινε στο «Βασίλης Πολύμερος». Η Ελλάδα ήταν πολύ καλή στον παίκτη παραπάνω, αλλά δέχτηκε και αρκετά γκολ στον παίκτη λιγότερο. Ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρώτο και ο Φουντούλης ανέλαβε δράση στο δεύτερο.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, ενώ η Εθνική ξέφυγε και με +2. Οι Αμερικανοί ισοφάρισαν για τελευταία φορά στο 9-9 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου και, στη συνέχεια, η Ελλάδα βρήκε περισσότερες λύσεις, σταμάτησε τα επιθετικά ατού των Αμερικανών και πήρε τη νίκη.

Η Ελλάδα είχε 6/10 π.π., 2/2 πέναλτι, 6 περιφέρεια (1 6μ.), 1 κόντρα, 1 φουνταριστό.

Οι ΗΠΑ είχαν 7/12 π.π., 4 περιφέρεια, 2 φουνταριστό.

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-5, 5-3, 4-3

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 3, Γκίλλας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 5, Γούβης, Νικολαΐδης 1, Αλαφραγκής, Δήμου

ΗΠΑ (Ντέγιαν Ουντόβισιτς): Τέρνερ, Ντάνσταντ 1, Βάβιτς, Φάρμερ, Ντάουμπε, Λανγκιέβιτς, Χάλοκ 4, Γούντχεντ 2, Μπόουεν 3, Στίβενσον 2, Έρχαρντ, Ίρβινγκ 1, Χόλαντ, Γκρόουελ, Άμπρασμσον

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*