Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Θέλει να… ξεφύγει ο Ολυμπιακός

Θέλει να… ξεφύγει ο Ολυμπιακός

Την ευκαιρία να ξεφύγει βαθμολογικά από τον ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες προπορεύονται με 10 βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς, τους οποίους έχουν πολλά κίνητρα να κερδίσουν σήμερα μέσα στην Τούμπα.

Πρώτα από όλα είναι το γόητρο, αφού πρόκειται για το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι τη φετινή σεζόν και στις 27 Ιανουαρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, είναι το αήττητο σερί μακριά από το Φάληρο που θέλει να διευρυνθεί ο Πέντρο Μαρτίνς και να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του Μίτσελ (αυτή τη στιγμή μετρούν 30 ματς χωρίς ήττα και του Ισπανού ήταν 34).

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τους Χολέμπας και Μπρούμα που είναι εκτός με ίωση και όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέντο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Εμβιλά και ο Καμαρά, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Φορτούνης.

Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν οι Βρουσάι, Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Χασάν.

Πέρα από τους Χολέμπας και Μπρούμα, εκτός είναι επίσης οι Κάιπερς, Λοβέρα, Ανδρούτσος και Σουντανί.

Διαβάστε ακόμη

Νικολακόπουλος: «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και ο Κωνσταντόπουλος»

Δημακόπουλος: «Βαρύ και ανεξίτηλο το ηθικό πλήγμα για Μαρινάκη, δεν έπρεπε καν να δικαστεί»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*