Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Η UEFA ερευνά το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

Η UEFA ερευνά το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

Στην αποκάλυψη ότι η UEFA ερευνά το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ προέβη ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε θέματα διαιτησίας. Υποβιβάστηκε ο διαιτητής του αγώνα, Άρλοντ Χάντερ.

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της γνωστής σε θέματα διαιτησίας ιστοσελίδας, footballrefereeing που ισχυρίζεται ότι έχει πληροφορίες για τους υποβιβασμούς διαιτητών από την επιτροπή διαιτησίας της UEFA.

Η επιτροπή, της οποίας επικεφαλής είναι ο Πιέρ Λουίτζι Κολίνα, συνεδρίασε και αποφάσισε τον υποβιβασμό δύο διαιτητών που έκαναν σοβαρά λάθη στο Europa League.

O ένας από τους δύο, είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Άντερλεχτ στο «Καραϊσκάκη» στο οποίο, ο Άρλοντ Χάντερ υπέπεσε σε σημαντικά λάθη σύμφωνα με την επιτροπή διαιτησίας που οδήγησε στον υποβιβασμό του.

Οι περιπτώσεις που οδήγησαν στην καρατόμηση του Χάντερ είναι η φάση του πέναλτι που έδωσε στους «ερυθρολεύκους», αλλά και η άρνηση του να δώσει κόκκινη που ζήτησαν οι Βέλγοι, στη φάση που ο Μποτία ανατρέπει τον Τζούρισιτς.

Μάλιστα η αιτιολόγηση αναφέρει ότι «ο διαιτητής έκανε σημαντικά λάθη ευνοώντας την ελληνική ομάδα».

Πάντως σε εκείνο το ματς και ο Ολυμπιακός είχε παράπονα από τη διαιτησία, που έχει παράπονα από τον διαιτητή για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνα για υποψία χειραγώγησης τους ματς.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*