Home / Αυτοκίνητο / F1 / Η Ferrari ζήτησε συγγνώμη από τον Λεκλέρ

Η Ferrari ζήτησε συγγνώμη από τον Λεκλέρ

Ακόμη ένα απογοητευτικό Γκραν Πρι ήταν αυτό του Μονακό για τον Σαρλ Λεκλέρ.

Ο πιλότος της Ferrari δέχθηκε λόγω κακής συνεννόησης με τον αρχιμηχανικό του ποινή τριών θέσεων, ξεκίνησε έκτος στο grid, και λόγω νέων στρατηγικών λαθών δεν διεκδίκησε το βάθρο και έμεινε τελικά στη θέση από την οποία εκκίνησε.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Φρεντ Βασέρ, έκανε δηλώσεις μέσω των οποίων απολογήθηκε ουσιαστικά στον Μονεγάσκο, για τα όσα λάθη έγιναν που οδήγησαν σε αυτό το απογοητευτικό αποτέλεσμα.

«Στο Μονακό τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά απογοητευμένος και φέτος οι κατατακτήριες ήταν δύσκολες για εκείνον. Ήταν δύσκολο αρχικά που έχασε την pole position για ένα δέκατο του δευτερολέπτου και δεν ήταν στην πρώτη σειρά της εκκίνησης για πολύ λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Μετά δέχθηκε και την ποινή.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να του ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας. Πρέπει να κατανοήσουμε πώς θα κάνουμε καλύτερη δουλειά και να δουλέψουμε στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του pit wall και του Σαρλ. Υπάρχουν βέβαια και οι συγκυρίες, όπως το πού έγινε το συμβάν στο Q3. Έγινε μέσα στο τούνελ. Πρέπει να αποφύγουμε τις δικαιολογίες, διότι αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος για να βελτιωθεί κάποιος», ανέφερε συγκεκριμένα ο Βασέρ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*