Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η ταυτότητα της 6ης αγωνιστικής των playoffs

Η ταυτότητα της 6ης αγωνιστικής των playoffs

Το πρόσωπο

Είπαμε να ρίξουμε κέρμα ανάμεσα σε Μπρούμα και Εμβιλά, καθώς με την είσοδό τους στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός εμφάνισε το καλό του πρόσωπο, αλλά καταλήξαμε, τελικά, στον Πορτογάλο, που πέτυχε και τα δύο γκολ. Γενικότερα ήταν εξαιρετικός, με πολλή διάθεση, ταλαιπωρώντας την… ταλαίπωρη άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Η στιγμή

Όλο το χαοτικό τελευταίο λεπτό στην Τούμπα! Ένα κακό ματς, που στιγματίστηκε από το σοβαρό λάθος του διαιτητή, είχε φινάλε θρίλερ, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη φάση του Κρμέντσικ -που φώναξε για πέναλτι- και αμέσως μετά τον Πασχαλάκη να λέει «όχι» στον Καρλίτος, που έχασε την ευκαιρία να δώσει τεράστιο «διπλό» στον Παναθηναϊκό!

Η φωτογραφία

Η φετινή ΑΕΚ σε μια φωτογραφία μετά το 2-0 του Ολυμπιακού…

Η διαιτητική απόφαση

Παρότι υπάρχει και η φάση στην Τρίπολη, που «σηκώνει» πολλή συζήτηση, η τραγική απόφαση του Γκεστράνιους στην Τούμπα, να σφυρίξει φάουλ έξω από την περιοχή, ενώ ο Μακέντα ήταν έτοιμος να ανοίξει το σκορ, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και δικαίως. Άλλωστε, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο ρέφερι, που είπε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» πως έκανε λάθος, ζητώντας συγγνώμη. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς, σχολίασε, πάντως, μετά το ματς: «Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη;».

Η απογοήτευση

Ο Ροζ. Πρέπει να είναι η χειρότερή του εμφάνιση φέτος! Ο στόπερ του Άρη δεν είναι μόνο ότι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και της στέρησε τη νίκη, αφού προηγούνταν μέχρι το 81′ στην Τρίπολη, αλλά έχει κάνει τη μία γκέλα πίσω από την άλλη, δίνοντας την ευκαιρία στους Αρκάδες, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, να βρουν δίχτυα.

Η ευκαιρία

Δύο ευκαιρίες. Του Ριέρα στην Τρίπολη Και οι δύο, μάλιστα, είναι τετ-α-τετ, πριν προηγηθεί ο Άρης στο 74′! Πρώτα στο 22′ χάνει την πρώτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και στο 56′ σκάβει την μπάλα, αλλά ο Κουέστα μπλοκάρει στο πολύ κακό τελείωμά του.

Η απόκρουση

Μένουμε στο παιχνίδι της Τρίπολης, διότι ο Κουέστα έχει… κατεβάσει ρολά στο φινάλε του ματς, κρατώντας το 1-1! Στο 88′ συγκεκριμένα ο Μπαράλες κάνει την προβολή, με τον Ισπανό γκολκίπερ να κάνει απίθανη διπλή επέμβαση πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*