Home / Άλλα Σπόρ / Η Σλοβενία επόμενος σταθμός της Παπαδημητρίου στα Youth Contender πινγκ πονγκ

Η Σλοβενία επόμενος σταθμός της Παπαδημητρίου στα Youth Contender πινγκ πονγκ

Μετά την Τσεχία την προηγούμενη βδομάδα, αλλά και την Πορτογαλία και την Τυνησία τον περασμένο μήνα, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου θα συμμετάσχει από την Τρίτη στο τουρνουά της Σλοβενίας, το οποίο θα διεξαχθεί μέχρι τις 19 Ιουνίου στην πόλη Ότοτσεκ και εντάσσεται στην κορυφαία βαθμίδα των Youth Contender, τη λεγόμενη Star.

Εδώ οι ηλικιακές κατηγορίες είναι μόνο δύο, κάτω των 15 και κάτω των 19 ετών, και γίνονται τα αγωνίσματα του απλού και του διπλού.

Με τα αλλεπάλληλα ταξίδια για τα συγκεκριμένα τουρνουά, η 17χρονη διεθνής έχει ως βασικό στόχο την άνοδο στον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης, συνεπώς θα κυνηγήσει και στη Σλοβενία καλό πλασάρισμα και βαθμούς.

Στο διπλό θ’ αγωνιστεί με τη Σλοβάκα Αντριάνα Ιλάσοβα. Παράλληλα, τα ματς αυτά θα είναι και η τελευταία πρόβα της πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, όπου θα ζήσει καινούργια εμπειρία.

Στο απλό Under 19 σχηματίστηκαν οκτώ γκρουπ με την Παπαδημητρίου να μη συμπεριλαμβάνεται αυτήν τη φορά στα φαβορί. Η κλήρωση την έφερε στο έβδομο γκρουπ με αντιπάλους τη Ρωσίδα Ναταλία Μαλίνινα (επικεφαλής), την Τσέχα Λίντα Ζαντέροβα και τη Γερμανίδα Νάομι Πράνκοβιτς. Όλα τα παιχνίδια γίνονται την Τρίτη και οι δύο πρώτες αθλήτριες από το κάθε γκρουπ θα προκριθούν στο ταμπλό των «16».

Στο διπλό Under 19, οι Παπαδημητρίου/Ιλάσοβα θ’ αντιμετωπίσουν την Τρίτη τις Ρωσίδες Ναταλία Μαλίνινα/Αρίνα Σλαούτινα, διεκδικώντας την είσοδο στην οκτάδα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*