Home / Ομάδες / Η Ρόμα κλείνει την πόρτα στον Μανωλά

Η Ρόμα κλείνει την πόρτα στον Μανωλά

Η Τσέλσι ερίζει για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, αλλά ο πρόεδρος της Ρόμα Τζέιμς Παλότα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί το μεγάλο στόχο του τεχνικού της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, όμως πρόθεση των ανθρώπων της Ρόμα είναι να κρατήσουν στο «Ολίμπικο» τον Έλληνα αμυντικό.

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των Ρωμαίων, Τζέιμς Παλότα σε ιταλικά μέσα ήρθαν να κατευνάσουν τις φήμες σχετικά με το μέλλον του 25χρονου στόπερ: «Δεν σκοπεύουμε να πουλήσουμε τον Μανωλά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Οι προσθήκες των Ζουάν Ζέσους και Νάτσο θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την άμυνα μας και δεν βλέπω το λόγο να χαλάσουμε τη χημεία που πάει να δημιουργηθεί. Η ομάδα προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Champions League και ο Μανωλάς θα είναι μέρος αυτής της προσπάθειας».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής σέντερ μπακ δεν έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με αρκετούς συμπαίκτες του, κάτι που έχει επισημάνει και ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*