Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Η Ρεάλ με Ρονάλντο αναζητά τον 14ο τελικό της σε 60 χρόνια

Η Ρεάλ με Ρονάλντο αναζητά τον 14ο τελικό της σε 60 χρόνια

Live από το sports.in.gr (21:45)

Aθήνα
Στην Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζουν,ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που επανέρχεται σε πλήρη κατάσταση ανάμεσα στους ένδεκα του Ζιεντίν Ζιντάν, θα μπορέσει να οδηγήσει τους Μαδριλένους στον τελικό του Champions League, έστω κι αν Μπενζεμά και Κασιμέρο θα παρακολουθήσουν την επαναληπτική αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι, από τις εξέδρες του Bernabeu.

Ο Πορτογάλος, τη Δευτέρα ολοκλήρωσε μια πλήρη προπόνηση, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό στον τένοντα, στην αναμέτρηση εναντίον της Βιγιαρεάλ στις 20 Απριλίου. Οι 10 φορές πρωταθλητές Ευρώπης, πανηγύρισε (0-1) στο Anoeta απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ,την δέκατη στη σειρά νίκη της στην La Liga, το Σάββατο, χωρίς τους δύο πρώτους σκόρερ της ομάδας. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από τότε που οι δύο τους, έφτασαν στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει 47 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Με δικό του χατ-τρικ στον επαναληπτικό προημιτελικό εναντίον της Βόλφσμπουργκ ανέτρεψε την ήττα (2-0) από το πρώτο παιχνίδι, αποτρέποντας μια ενοχλητική έξοδο για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι,Μανουέλ Πελεγκρίνι, έκανε οκτώ αλλαγές στην ομάδα του, στο ματς με την Σαουθάμπτον την Κυριακή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ταξίδι στη Μαδρίτη, αλλά το σχέδιο απέτυχε, καθώς έχασε 4-2. Ο Χιλιανός απολογήθηκε, λέγοντας ότι χρειαζόταν να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του, στην προσπάθεια να φτάσει στον πρώτο τελικό Champions League.

Η Ρεάλ αναζητά τον 14ο τελικό της σε 60 χρόνια μετά τη νίκη με 4-3 απέναντι στην Σταντ Ρεμς, ξεκινώντας το 1956 την κατάκτηση των πέντε διαδοχικών Κυπέλλων Πρωταθλητριών. Οι Μαδριλένοι έχουν προχωρήσει σε επτά από τις οκτώ ευρωπαϊκές νοκ άουτ αναμετρήσεις τους, έχοντας παρουσιάσει «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο ματς, χάνοντας μόνο στην Σπαρτάκ Μόσχας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1991.

Η Ρεάλ είναι επίσης αήττητη στα τελευταία τέσσερα Champions League ματς στο Bernabeu, απέναντι σε Αγγλους.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*