Home / Ομάδες / Η Παρασκευή η κρίσιμη ημέρα για τον Μέσι

Η Παρασκευή η κρίσιμη ημέρα για τον Μέσι

Aθήνα

O Mέσι επιστρέφει ύστερα από 54 ημέρες. Οι Καταλανοί θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του Αργεντινού στην ενδεκάδα της πρωταθλήτριας για το Clasico, στην Μαδρίτη υποστηρίζουν ότι αύριο, Παρασκευή, είναι η καθοριστική μέρα. Τότε αναμένεται Λουίς Ενρίκε και Μέσι να αποφασίσουν την ετοιμότητα του δεύτερου. Ετσι και αλλιώς πάντως ο Ράφα Μπενίτεθ φαίνεται να σχεδιάζει πως θα τον αντιμετωπίσει.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Λιονέλ Μέσι στην συνάντηση με την Λας Πάλμας έπαθε ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Η αποθεραπεία του , εξελίχθηκε ιδανικά, την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Αντίθετα με τις συνηθισμένες περιπτώσεις, όπου οι παίκτες μετά από τέτοιο τραυματισμό, μπαίνουν σιγά σιγά, παίρνουν μισή ώρα αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται ότι θα ξεκινήσει στο μεγάλο παιχνίδι της Μαδρίτης. Δίπλα στον Νειμάρ, πρώτο σκόρερ της La Liga με 11 γκολ και τον Λουίς Σουάρες, δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 γκολ. Δύο παίκτες, που έκαναν να μην φανεί το κενό του σε όλο αυτό το διάστημα που ο Αργεντινός σούπερ σταρ έλειπε.

«Είναι πολύ καλά, φαίνεται πεινασμένος, είναι πολύ ζωντανός και εάν θα ξεκινήσει είναι πλέον θέμα του προπονητή,» ανέφερε πηγές μέσα από τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα. Η εκρηκτική χημεία των τριών, που την περασμένη σεζόν σημείωσαν 122 γκολ συνολικά (58 ο Μέσι, 39 ο Νειμάρ και 25 ο Σουάρες), θα προσπαθήσει να τρομοκρατήσει την Μαδρίτη και να την αφήσει έξι πόντους πίσω στην βαθμολογία της La Liga.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*