Home / Άλλα Σπόρ / Η Παπαδημητρίου ανοίγει στην Τυνησία τις φετινές ελληνικές συμμετοχές στα Youth Contender

Η Παπαδημητρίου ανοίγει στην Τυνησία τις φετινές ελληνικές συμμετοχές στα Youth Contender

Τα φιλικά τουρνουά νεαρών ηλικιών πινγκ πονγκ, ο θεσμός, που πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι, κάνει την Τετάρτη στην Τύνιδα την αρχή για το 2022 με Οπεν της κορυφαίας βαθμίδας και η Ελλάδα θα έχει συμμετοχή με τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Πρώτο στο πρόγραμμα έρχεται το λεγόμενο WTT Youth Star Contender της Τυνησίας. Θα γίνει από τις 2 μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, με τη 18χρονη πρωταθλήτρια να μεταβαίνει την Τρίτη στην αφρικανική χώρα, με στόχο να πραγματοποιήσει αξιόλογες εμφανίσεις και να προχωρήσει όσο γίνεται περισσότερο.

Τα τουρνουά της κατηγορίας Youth Star συγκεντρώνουν αθλητές και αθλήτριες έως 15 κι έως 19 ετών με καλή θέση στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης. Την ίδια ώρα, όμως, παρουσιάζουν κι άλλες ουσιαστικές διαφορές με τα Youth Contender, τα οποία αρχίζουν μέσα Φεβρουαρίου και αφορούν πολλές ηλικιακές κατηγορίες.

Γενικώς, η σειρά αυτών των τουρνουά οργανώθηκε και το 2022, όπως πέρυσι. Άλλες μέρες αγωνίζονται τα κορίτσια και άλλες τα αγόρια κι αυτή είναι από τις συνθήκες που έχουν σχέση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα Youth Star Contender περιλαμβάνουν το απλό και το διπλό στις κατηγορίες Under 15 και Under 19 κι έχουν μεγαλύτερο οικονομικό έπαθλο. Στην Τυνησία η Παπαδημητρίου είναι μία από τις 32 αθλήτριες του απλού νεανίδων. Στο διπλό θα συνεργαστεί με την Ιταλίδα Νικόλ Άρλια.

Τις δύο πρώτες ημέρες αγωνίζονται τα κορίτσια και η κλήρωση γίνεται την Τρίτη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*