Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η «μάχη» της Τρίπολης

Η «μάχη» της Τρίπολης

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, στις 3 το μεσημέρι η ΑΕΛ υποδέχεται τον Βόλο στο Αλκαζάρ. Το θεσσαλικό ντέρμπι βρίσκει τους γηπεδούχους να «καίγονται» πλέον για τη νίκη, που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη φετινή σεζόν.

Τα περιθώρια, μετά τη νίκη της Λαμίας στενεύουν για τους «βυσσινί», οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τον αήττητο σε έδρες της περιφέρειας Βόλο, ο οποίος ελπίζει για την έκτη θέση, παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης ξέφυγε κι άλλο.

Τα τρία περσινά παιχνίδια και το φετινό του πρώτου γύρου είναι αυτά που αποτελούν την ιστορία τους. Τα σύγχρονα θεσσαλικά ντέρμπι της Super League έχουν και ένταση, με αποτέλεσμα σε τέσσερα παιχνίδια να έχουμε έξι αποβολές. Η ΑΕΛ έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια στην έδρα της με το Βόλο, αν και στα δύο βρέθηκε πίσω στο σκορ. Πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι και τρία στο δεύτερο για να κάνει τις νίκες της,

Ο φορμαρισμένος Αστέρας Τρίπολης, με τη σειρά του, υποδέχεται τον Άρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να παραμείνουν μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία, μετά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και μέσα στην εβδομάδα.

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι του φορμαρισμένου Αστέρα Τρίπολης, που με τέσσερις νίκες στη σειρά πατάει γερά στην εξάδα, με τον Άρη, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματά του και τις εκτός έδρας επιτυχίες του.

Παίζουν το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που έχουν μέσα σε πέντε μέρες στην Τρίπολη, πρώτα για το πρωτάθλημα και την Πέμπτη για το Κύπελλο. Στο Κύπελλο ο Άρης νίκησε 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύσκολο έργο, ενώ στο πρωτάθλημα ο Άρης είχε νικήσει 1-0 στην έδρα του με αυτογκόλ του Πασαλίδη.

Ο «καυτός» Παναθηναϊκός επιθυμεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και να φτάσει στο έκτο συνεχόμενο «τρίποντο» μέσα στο 2021. Οι «πράσινοι» με τα τελευταία καλά αποτελέσματα έχουν καταφέρει να πλησιάσουν την τέταρτη θέση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Η επόμενη (21η) αγωνιστική

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*