Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Η Λας Πάλμας «μπλοκάρει» οπαδούς στα social media λόγω Αραούχο

Η Λας Πάλμας «μπλοκάρει» οπαδούς στα social media λόγω Αραούχο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ακόμα ένα σίριαλ που αφορά τη μετακόμιση του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, που το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι και το καθοριστικό, αφού η «Ενωση» είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τη Λας Πάλμας.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο ισπανικός σύλλογος για ακόμα μία χρόνια δεν κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, έχουν βαρύνει σε μεγάλο βαθμό το κλίμα για τον πρόεδρο της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, με τον κόσμο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του μέσω των social media του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν δημιουργηθεί ήδη δύο hashtags από τους οπαδούς με το πρώτο να είναι το «#AraujoNoSeVende», που σημαίνει ότι ο Αραούχο δεν είναι προς πώληση και το δεύτερο «#RamirezVeteYa», που μεταφράζεται ως «Ραμίρεθ φύγε τώρα». Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση έδωσε εντολή να «μπλοκάρονται» οι οπαδοί που εκφράζονται με αυτά τα δύο μηνύματα, κάτι που είχε κάνει και παλιότερα.

Σύμφωνα με τη Marca, η συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές είναι πολύ κοντά κι αυτό που απομένει, είναι η απάντηση της Μπόκα Τζούνιορς στα έγγραφα που έχουν ζητήσει οι ομάδες, καθώς ο σύλλογος της Αργεντινής έχει ακόμα ποσοστό στα δικαιώματα του παίκτη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*