Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η Λαμία ανακοίνωσε την επιστροφή του Σαράνοφ για την επόμενη διετία

Η Λαμία ανακοίνωσε την επιστροφή του Σαράνοφ για την επόμενη διετία

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καραγκιουμρούκ, ο Μπόγιαν Σαράνοφ επέστρεψε στην Ελλάδα και τη Λαμία, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Ο 33χρονος Σέρβος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρας, ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα της Φθιώτιδας, επιστρέφοντας έτσι στη Λαμία μετά τη σεζόν 2018/19, όταν και είχε λάβει μέρος σε 21 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμίας:



«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 33χρονο (22/10/1987) Σέρβο τερματοφύλακα, Bojan Saranov.

Ο Saranov την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Τουρκία με την Καραγκουμρούκ. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του έμπειρου τερματοφύλακα στην ομάδα μας ύστερα από τη σεζόν 2018-19 όπου είχε συνολικά 21 συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Με τη σειρά του ο Σαράνοφ δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας πως: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς νιώθω ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Δύο χρόνια πριν που ήμουν ξανά στην ομάδα κάναμε μια πολύ καλή σεζόν φτάνοντας και στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Γύρισα λοιπόν για να γράψουμε ξανά ιστορία, αυτό είναι ο στόχος μου. Υπόσχομαι ότι θα βάζω πάντα τα δυνατά μου, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*