Home / Stoiximan Super League / Η λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Ντνίπρο: Εκτός Τσέριν, Αϊτόρ, Ζέκα και Γκάνεα

Η λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Ντνίπρο: Εκτός Τσέριν, Αϊτόρ, Ζέκα και Γκάνεα

Γνωστή έγινε το βράδυ της Πέμπτης (20/07) από τον Παναθηναϊκό η απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχετικά με τη λίστα, που κατατέθηκε στην UEFA, για τα δύο ματς με την Ντνίπρο στον β’ προκριματικό του Champions League. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» έπρεπε να «κόψει», ουσιαστικά, τρεις ξένους, εκτός από τον Γκάνεα, που παραμένει ανέτοιμος. Μια δύσκολη απόφαση αν μη τι άλλο.

Ο Γιοβάνοβιτς, λοιπόν, άφησε εκτός Αϊτόρ, Άνταμ Τσέριν και Κάρλος Ζέκα. Για τον πρώτο, αλλά και για τον Έλληνα χαφ, ο 61χρονος προπονητής έκρινε πως δεν βρίσκονται αμφότεροι στο 100% μετά την επιστροφή τους από τις επεμβάσεις στον χιαστό. Όσο για τον Σλοβένο, μετά τον τραυματισμό του στις 4 Ιουλίου, στο φιλικό με την Πετρολούλ, δεν έχει προπονηθεί ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα, συνεχίζοντας τα ατομικά του προγράμματα. Ο Τσέριν έχει ένα οστικό οίδημα και η κατάστασή του δεν παρουσιάζει βελτίωση. Ως εκ τούτου έμεινε και αυτός εκτός λίστα.

Αξίζει να σημειωθεί, πρώτον, ότι η λίστα αφορά μόνο τα δύο ματς με την Ντνίπρο και, δεύτερο, ότι ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα μέχρι τη Δευτέρα (24/7) να κάνει δύο αλλαγές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*