Home / Κύπελλο Ελλάδας / Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντιμετώπισαν σαν αγγαρεία την ρεβάνς με την Λαμία, ωστόσο υπήρχαν κάποιοι όπως οι Νινούα, Καγκάβα, Μπάμπα και Σφιντέρσκι που είχαν μεγαλύτερη διάθεση και ξεχώρισαν.

Το sportfm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία.

Πασχαλάκης (6): Δέχτηκε ένα γκολ, ωστόσο κράτησε την εστία του πολλές φορές «καθαρή» μετά από πιέσεις που ασκούσε η Λαμία.

Λύρατζης (5): Έπαιξε καλά, ωστόσο δεν βοήθησε και πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ίνγκασον (5): Όπως και ο Λύρατζης δεν κράτησε πολλές φορές μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν δέχτηκε και ιδιαίτερη πίεση από τους αντιπάλους του.

Μιχαηλίδης (6): Προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, είχε δοκάρι σε μια προώθησή του ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Μπάμπα (7): Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είχε πολλά ανεβάσματα και συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι. Γενικότερα έβγαλε αρκετή διάθεση και ποιότητα και ήταν από τους καλύτερους στην ομάδα του.

Νινούα (8): Ο σκόρερ του Δικέφαλου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πίεσε αρκετά τους αντιπάλους, δημιουργώντας φάσεις. Έκοβε και έραβε στο κέντρο, κάνοντας από τις καλύτερες του εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σβαμπ (5): Ο Αυστριακός χαφ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ, ύστερα από πολύ κακή εκτέλεση πέναλτι.

Καγκάβα (7): Ο Ιάπωνας χαφ όπως και ο Ινούα ήταν εξαιρετικός, η δημιουργία και η ανάπτυξη περνούσε πολύ από τα πόδια του και κυριαρχούσε στον χώρο του γηπέδου.

Τζόλης (5): Δεν κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ όπως τον έχουμε συνηθίσει και η εμφάνισή του ήταν μέτρια.

Σφιντέρσκι (6): Κέρδισε το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Γενικότερα έκανε μια καλή εμφάνιση, λειτούργησε ως στήριγμα για τους συμπαίκτες του και είχε ενεργό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι.

Λάμπρου (5): Πήρε προσπάθειες, θέλησε να δημιουργήσει ρήγματα στους αντιπάλους του και είχε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο φινάλε για να χαρίσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Ελ Καντουρί (5): Στο τελευταίο 20λεπτο μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, δεν πρόλαβε να δείξει και πολλά, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας.

Κούτσιας (-): Μπήκε ως αλλαγή στο 80’ δεν μπορεί να κριθεί.

Κρέσπο (-):Μπήκε ως αλλαγή στο 80’ δεν μπορεί να κριθεί.

Λαμία: Ο Πίτι και ο Τζέιμς ξεχώρισαν από το ματς. Ο πρώτος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, κυκλοφορούσε την μπάλα και βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όπως και ο Τζέιμς που σκόραρε και έκανε μια καλή εμφάνιση αμυντικά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*