Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Άλλη ομάδα με Ελ Καντούρι, «βρήκε» φορ με Κρμέντσικ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Άλλη ομάδα με Ελ Καντούρι, «βρήκε» φορ με Κρμέντσικ

Ο ΠΑΟΚ… τα είδε όλα απέναντι στον εξαιρετικό για μία ώρα Βόλο, αλλά κατάφερε, τελικά, να πάρει τη νίκη και έτσι θα πάει ήρεμος στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Τετάρτη (13/01), στην Τούμπα.

Όλα τα λεφτά για τον «δικέφαλο» ο Ελ Καντουρί, πήρε πάνω του την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και την… ξύπνησε, για να φτάσει στο 3-1. Από κοντά και ο Βιεϊρίνια, ενώ ο Κρμέντσικ, που πέτυχε το πρώτο του γκολ, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

Δείτε αναλυτικά την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ από το sport-fm.gr!

Η βαθμολογία με άριστα το 10

Πασχαλάκης (6): Για την… τρικυμία και την ασυνεννοησία στην άμυνα, ειδικά στη φάση του γκολ του Βόλου, φέρει και αυτός ευθύνη. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον καλό Πασχαλάκη, που ακόμη ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Περέιρα (5): Με εξαίρεση μια ωραία ενέργεια στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ελάχιστα πράγματα. Δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Βιεϊρίνια.

Κρέσπο (5): Έξω από τα νερά του. Ο Πάμπλο Γκαρσία τού έδωσε φανέλα βασικού μετά από καιρό, αλλά αυτός δεν τον δικαίωσε. Έχασε πολλές μονομαχίες και ήταν ένας από τους λόγους της… τρικυμίας στα μετόπισθεν.

Ίνγκασον (7): Από τους διακριθέντες στην προβληματική άμυνα του ΠΑΟΚ, ενώ πετυχαίνει το 2-1 για τον «δικέφαλο», ξελασπώνοντας την ομάδα του. Πάντα «τίμιος» ο Ισλανδός.

Ροντρίγκο (5): Λίγα πράγματα και από αυτόν. Θα επιστρέψει λογικά και πάλι στον πάγκο.

Σβαμπ (6): Δεν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, είχε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, όταν έβγαιναν στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι, αλλά στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή του. Ευστόχησε στο πέναλτι για το 1-1

Εσίτι (4): Εξαφανισμένος, ο χειρότερος για τον ΠΑΟΚ. Όπως και Περέιρα, Ροντρίγκο, πήρε φανέλα βασικού και δεν αξιοποίησε την ευκαιρία του να δείξει πράγματα.

Τζόλης (5): Δεν μπόρεσε να φανεί σήμερα ο μικρός. Πήρε κάποιες προσπάθειες, αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικά. Σε αυτό παίζει ρόλο, βέβαια και το γεγονός ότι οι αμυντικοί του Βόλου δεν τον άφησαν να πάρει ανάσα.

Ουάρντα (6): Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος, πιο κινητικός. Γενικά έφαγε… πολύ ξύλο από τους πρώην συμπαίκτες του και δεν μπόρεσε να κάνει τα πράγματα που -αποδεδειγμένα- μπορεί να κάνει.

Ζίβκοβιτς (6): Καλός ο Σέρβος. Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε αρκετά, έβγαλε κάποιες μπαλιές και γενικά ήταν και αυτός «μέσα» σε όσους «ανέβασαν» τον ΠΑΟΚ.

Σφιντέρσκι (6): Δεν σκόραρε, αλλά είχε συμμετοχή στα πρώτα δύο γκολ του ΠΑΟΚ.

Βιεϊρίνια (7): Μαζί με τον Ελ Καντουρί έδωσαν, αναμφίβολα, άλλο αέρα στον ΠΑΟΚ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Έλειψε ο αρχηγός στο πρώτο 45λεπτο και αυτό φάνηκε στο δεύτερο.

Ελ Καντουρί (8): Εξαιρετικός. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ «έβγαλε» φάσεις. Από τις μηδαμινές του πρώτου 45λέπτου, ο «δικέφαλος» κυριάρχησε και έκανε 11-12 τελικές προσπάθειες!

Κρμέντσικ (7): Η εικόνα του -περιμένοντας, φυσικά, να δούμε περισσότερα- «λέει» πως ο ΠΑΟΚ «βρήκε» φορ. Μπήκε στο 68’ και μέχρι το 73’ είχε τρεις τελικές για γκολ! Οι παίκτες του Βόλου απλά δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν και στο 90’ τον είδαν, μάλιστα, να σπάει και το ρόδι με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Μουργκ: Μπήκε στο 78’ και δεν μπορεί να κριθεί. Χάνει, πάντως, τετ-α-τετ στο 82’. Θα μπορούσε, ίσως, να δώσει πάσα.

Αυγκούστο: Μπήκε στο 85’ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Βόλος

Τρομερή εμφάνιση από όλους στο πρώτο 45λεπτο. Εξαιρετική παρουσία από τον Ρενάτο Σάντος, ο οποίος έγινε, όμως, μοιραίος στο 60’, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-1. Πολύ κακή αντίδραση του Ριένστρα στη φάση του πέναλτι, πάει σαν… τροχονόμος να μαρκάρει. Μετά από μια ώρα παιχνιδιού, πάντως, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ εξαφανίστηκε από το γήπεδο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*