Home / Μπάσκετ / Euroleague / Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στο Βερολίνο και για 30 λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ, ωστόσο έμεινε από… βενζίνη στο φινάλε και υπέστη την ήττα από την Άλμπα.

Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες τους «πράσινους», που είχαν ως κορυφαίους τους Γουάιτ και Μήτογλου.



Αναλυτικά:

Μακ (6): Βελτιωμένος σε σχέση με την αποκαρδιωτική εικόνα προ διακοπής, έδωσε λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο με τα τρίποντά του, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε στην άμυνα από τους αντίπαλους γκαρντ. Οριακά περνάει τη βάση.

Παπαγιάννης (5): Φανερά εκτός ρυθμού, ήταν ένα κλικ πιο αργός στις αντιδράσεις του και πάλεψε μόνο στο πρώτο μέρος. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με μηδέν ριμπάουντ (!) σε 16 λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν τον εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε οι συμπαίκτες του, παρότι δεν υπήρχε αντίπαλον δέος.

Μποχωρίδης (2): Αρνητικός για την ομάδα του, τόσο σε άμυνα, όσο και επίθεση. Έμεινε άποντος (0/3 εντός παιδιάς) και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από την πίεση των περιφερειακών της Άλμπα.

Όγκαστ (3): Ασταθής για μια ακόμα φορά, ακόμα και μέσα στο ίδιο παιχνίδι. Ξεκίνησε καλά κι έδειξε διάθεση να παλέψει, όμως έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή του και φέρει ευθύνη για το γεγονός πως πήρε μπρος ο Τίμαν και «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό.

Παπαπέτρου (3): Κακό βράδυ με πολλά ελαφρυντικά για τον αρχηγό του «τριφυλλιού». Δεν βοήθησε καθόλου, ήταν άστοχος (2/7 εντός παιδιάς) και υπέπεσε σε 5 λάθη. Όσο περνούσε η ώρα, έμενε από… δυνάμεις.

Δίπλαρος (4): Στην παρθενική συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα έδειξε θράσος και πέτυχε το πρώτο τρίποντο του Παναθηναϊκού στο ματς, δίνοντας ώθηση στους «πράσινους». Παρ’ όλα αυτά, ήταν φανερή η απειρία του, με τον Κάτας να τον εμπιστεύεται στα κρίσιμα.

Βουγιούκας: Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Καλαϊτζάκης (5): Έπαιξε μόλις για 4,5 λεπτά στο πρώτο μέρος κι έδειξε καλά στοιχεία, αφού βοήθησε στην άμυνα. Μάλλον τον «αδίκησε» ο προπονητής του, αφού τον… ξέχασε στον πάγκο κι ενώ θα μπορούσε να δώσει ανάσες στους υπόλοιπους.

Γουάιτ (8): Ο πιο αξιόπιστος παίκτης του Παναθηναϊκού στον επιθετικό τομέα. Πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» με 14 πόντους, ενώ είχε και 8 ριμπάουντ. Συνέχισε από εκεί που… σταμάτησε πριν από τη διακοπή και δείχνει μεταμορφωμένος υπό τις οδηγίες του Κάτας.



Μήτογλου (7):
Μαζί με τον Γουάιτ οι κορυφαίοι των «πράσινων». Μαχητικότατος, έριξε το κορμί του στη… φωτιά, έβγαλε σεμιναριακού επιπέδου άμυνες (σ.σ. 3 τάπες), ωστόσο υπήρχαν στιγμές που πάλευε μόνος του στις δύο ρακέτες και κάποια στιγμή άδειασαν οι «μπαταρίες» του.

Μπέντιλ (4): Θετικό το πρόσημό του από την αμυντική παρουσία του (3 κλεψίματα, 1 τάπα), όμως οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν κάτι παραπάνω από εκείνον στο επιθετικό κομμάτι, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τη δύναμή του για να δώσει λύσεις.

Σαντ-Ρος (5): «Γεμάτη» στατιστική -ως συνήθως- από τον Κουβανό (7 πόντοι, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), αλλά ήταν άστοχος από την περίμετρο (1/5 τρίποντα) κι ενώ τα περισσότερα σουτ εξ αυτών έγιναν με καλές προϋποθέσεις.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*