Home / Μπάσκετ / Euroleague / Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Μόνο θετική δεν ήταν η πρώτη εντύπωση από τον Παναθηναϊκό του Όντεντ Κάτας, αν και ο Ισραηλινός τεχνικός δεν μπορεί να κριθεί δίκαια, καθώς είχε μόλις μία προπόνηση με την ομάδα του.

Στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, ο μοναδικός από τους «πράσινους» που πήρε θετικό πρόσημο ήταν ο Άαρον Γουάιτ, ενώ οι περισσότεροι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν απλά τραγικοί.

Αναλυτικά:

Μακ (1):
Για ένα ακόμα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων αποδείχθηκε «λίγος» και ήταν αρνητικός για την ομάδα του, αφού έκανε λάθη ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, ενώ είχε και 0/4 τρίποντα.

Παπαγιάννης (4): Βοήθησε επιθετικά όταν τροφοδοτήθηκε σωστά από τους συμπαίκτες του, έβγαλε κάποιες άμυνες στον Ντε Κολό, ωστόσο υπήρχαν στιγμές που ταλαιπωρήθηκε από τους αντίπαλους ψηλούς και μοιραία έμεινε στον πάγκο στο μεγαλύτερο κομμάτι του δεύτερου ημιχρόνου.

Μποχωρίδης (2): Φανερή η έλλειψη συγκέντρωσης στο παιχνίδι του, υπέπεσε σε 5 λάθη και εκτέθηκε αμυντικά από τους αντίπαλους περιφερειακούς.

Όγκαστ (3): Στα 8,5 λεπτά που αγωνίστηκε, έβγαλε νεύρο και έδειξε ότι ανακάμπτει. Προφανώς και θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση σε αρκετούς τομείς για να αποτελέσει αξιόπιστη «ρεζέρβα» του Παπαγιάννη.

Κασελάκης (1): Χάθηκε στη γενικότερη μετριότητα, αφού δεν έκανε ούτε τη «βρώμικη» δουλειά που μας έχει συνηθίσει.

Καλαϊτζάκης (1): Πήρε χρόνο συμμετοχής στην 4η περίοδο, αλλά πέρασε και δεν… ακούμπησε από το ματς.

Φόστερ (5): Από τα λίγα θετικά της εικόνας του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Φενέρ. Στα περίπου 9 λεπτά που πάτησε παρκέ, έδειξε αυτοπεποίθηση και πήρε προσπάθειες επιθετικά. Θα προσφέρει αν σταθεροποιήσει την απόδοσή του.

Νέντοβιτς (1): Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους «πράσινους», σε ένα παιχνίδι που τον είχαν ανάγκη περισσότερο από ποτέ, λόγω της απουσίας του Παπαπέτρου. Μπλέχτηκε στην καλή άμυνα που εφάρμοσαν οι Τούρκοι για να τον περιορίσουν και δεν βρήκε ποτέ ρυθμό επιθετικά. Οι μόλις 6 πόντοι με 1/9 εντός παιδιάς επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Γουάιτ (6): Αναγεννημένος, πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του εδώ και καιρό. Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος του «τριφυλλιού» (13 πόντοι), ενώ συνεισέφερε και στους υπόλοιπους τομείς (3 επιθετικά ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), αλλά τι να το κάνεις;

Μήτογλου (4): Ήταν μαχητικός, έριξε το κορμί του στη… φωτιά και πάλεψε με τους αντίπαλους ψηλούς (7 ριμπάουντ), ωστόσο ήταν άστοχος (4/10 δίποντα, 0/3 τρίποντα) κι έμεινε στους 12 πόντους.

Μπέντιλ (2): Σε ρηχά νερά, έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του Ουλάνοβας (κυρίως) κι έχασε όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες.

Σαντ-Ρος (5): Ξεκίνησε φορτσάτος και ήταν αρκετά αξιόπιστος επιθετικά, αν και δεν μας έχει συνηθίσει. Στην πορεία όμως «ξεχάστηκε» στον πάγκο από τον προπονητή του και ίσως αδικήθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Ζενίτ για… φίλημα, πάτησε τη Ζαλγκίρις

Φέρτε… αρκούδες στην Μπαρτσελόνα!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*