Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός σε μια παράσταση τίτλου επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του ΠΑΟΚ και το φετινό πρωτάθλημα δεν… χάνεται! Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί κάλλιστα να είναι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, αφού κανείς δεν υστέρησε, αλλά καποιοι ήταν που ξεχώρισαν παραπάνω.

Το sportfm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς:

Σα (9): Θα μπορούσε να είναι ο MVP του αγώνα αν δεν είχε κάνει τέτοια ολοκληρωτική εμφάνιση ο Ελ Αραμπί. Κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στις φάσεις με Κρμέντσικ, Τζόλη, Ουάρντα και Ελ Καντουρί, δείχνοντας ότι είναι ο κορυφαίος κίπερ του πρωταθλήματος και ένας από τους λόγους που οι Πειραιώτες κάνουν τέτοιες πορείς εντός και εκτός συνόρων.

Ραφίνια (6): Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο ματς. Είχε ορισμένα ανεβάσματα, φτιάχνει τη φάση του Μπρούμα στο 32′ ενώ αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Μεστή εμφάνιση από τον πολύπειρο μπακ.

Σεμέδο (8): Αρχοντική εμφάνιση από τον στόπερ του Ολυμπιακού. Μπορεί αρχικά όταν πιέστηκε να έκανε λάθη σε μεταβιβάσεις, ωστόσο όσο περνούσε το ματς ήταν ολοένα και γινόταν καλύτερος, πιο σταθερός και πιο σοβαρός. Έδωσε πολλές μάχες με τον Κρμέντσικ, ενώ στις φάσεις που έχει φτιάξει ο ΠΑΟΚ δεν είχε αυτός ευθύνη.

Μπα (7): Καλό ματς και από τον άλλον κεντρικό αμυντικό, ωστόσο είχε κάποιες ολιγωρίες. Όπως για παράδειγμα στη φάση του Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να φεύγει από το μαρκάρισμά του και να απειλεί με κεφαλιά! Θετική η εμφάνισή του αν μη τι άλλο.

Ρέαμπτσιουκ (6): Είχε ανεβάσματα, αλλά χωρίς καλές επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Πολλές φορές δεν ευθυνόταν αυτός αφού πήρε αρκετές πάσες πιο πίσω από εκεί που βρισκόταν ή έκανε κίνηση. Μαχητικός όπως πάντα, έχει τσαγανό αλλά και ποιότητα και όσο περνάει ο καιρός… λύνεται και το δείχνει.

Εμβιλά (8): Εξαιρετικός! Πρώτος σε ποσοστό εύστοχων πασών στο ματς που άγγιζε το 95%, είναι από τους καλύτερους χαφ στο πρωτάθλημα και από τους μέσους που έχουν την σωστή πρώτη πάσα. Κέρδισε πολλές μάχες στον άξονα, βοήθησε την ομάδα του να ισορροπίσει το παιχνίδι μετά το 25λεπτο και γενικότερα έκανε τη διαφορά στον άξονα.

Μπουχαλάκης (7): Παρότι δεν ξεκίνησε καλά το ματς και στο πρώτο ημίχρονο ήταν νωθρός, στην επανάληψη είναι ένας άλλος ποδοσφαιριστής! Δείχνει την μεγάλη του ποιότητα, παρότι τα έχει ακούσει από πολλούς, με την φανταστική ασίστ στον Ελ Αραμπί για το 1-0, ενώ βοηθάει σημαντικά σε τρεξίματα και κυκλοφορία στη συνέχεια αλλά και να μην παιχτεί κάθετο ποδόσφαιρο από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Καμαρά (8): Ασταμάτητος, για ακόμη ένα παιχνίδι… κατάπιε χιλιόμετρα! Είναι ο ποδοσφαιριστής που αλλάζει την εικόνα του Ολυμπιακού από το 25′ και μετά, δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, απειλεί ο ίδιος και τελικά με μεγάλη κούρσα στο 76ο λεπτό δίνει… στήριγμα στον Ελ Αραμπί για να του πασάρει και να σκοράρει! Από τις καλύτερες και πιο γεμάτες φετινές του εμφανίσεις.

Φορτούνης (7): Δεν ήταν κακός στα 73 λεπτά που αγωνίστκε. Βγάζει… πείσμα στη φάση του πρώτου γκολ, αφού αρχικά ο Ίνγκασον τον κόβει και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανακτά την μπάλα και στη συνέχεια έρχεται το τέρμα του Ελ Αραμπί. Έχει μια τελική πάσα στο δοκάρι του Καμαρά, έχει βοηθήσει και αυτός σημαντικά να αλλάξει εικόνα ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, κλείνοντας αρκετά στον άξονα και παίζοντας κοντά σε Καμαρά, Αραμπί.

Μπρούμα (7): Πολύ δραστήριος, δημιούργησε μπόλικα προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ αλλά είχε κακά τελειώματα στις φάσεις του. Τόσο στο 32′ όταν πλασάρει πάνω στον Βιεϊρίνια, ο οποίος παίρνει και αυτός τα… credtis για το μπλοκ, όσο και στο 39′ που δεν σκοράρει αλλά βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι. Έδωσε την θέση του στον Χασάν στο 90ο λεπτό.

Ελ Αραμπί (9): Αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του γηπέδου! Παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ενεργό ρόλο και τελείωματα προς την εστία, λειτουργώντας σαν σκαλοπάτι για να χτίσουν επιθέσεις οι συμπαίκτες του, στην επανάληψη έκανε… παπάδες! Άνοιξε το σκορ μετά την τρομερή μπαλιά του Μπουχαλάκη δείχνοντας πόσο… killer είναι, ταλαιπώρησε τρεις αντιπάλους και έδωσε ασίστ στο 2-0 του Καμαρά, ενώ το 3-0 του Βρουσάι έχει ξεκινήσει από δική του κάθετη!

Βρουσάι (7): Μπήκε στο 73ο λεπτό στη θέση του Φορτούνη με σκοπό να δώσει πνοή μεσοεπιθετικά στον Ολυμπιακό και σκόραρε στο φινάλε. Έβγαλε πείσμα στη φάση του 89′, παίρνοντας το ριμπάουντ από το δικό του σουτ στο δοκάρι για να γράψει το τελικό 3-0.

Πέπε (-): Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Μασούρας (-): Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Χασάν (-): Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*