Home / Μπάσκετ / Euroleague / Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός… ξέχασε να παίξει μπάσκετ από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη βαριά ήττα (76-53) από την Αναντολού Εφές.

Η κριτική των παικτών (με άριστα το «10»):

Χαραλαμπόπουλος (-): Δεν μπορεί να κριθεί, καθώς αγωνίστηκε μόλις για 31’’.

Λαρεντζάκης (6): Ήταν πρωταγωνιστής στο μαγικό πρώτο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού. Αλλά, μετά παρασύρθηκε και εκείνος από το… ναυάγιο και δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω.

Σπανούλης (2): Η δική του είσοδος μαζί του Πρίντεζη στο παρκέ στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου, συνδυάστηκε με την ανατροπή της Εφές. Δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα.

Σλούκας (4): Από τις μέτριες εμφανίσεις του και δεν είναι οι μόλις 7 πόντοι, αλλά κυρίως οι μόλις 2 ασίστ και τα 5 λάθη.

Μάρτιν (3): Σε 18:16’’ λεπτά συμμετοχής είχε 2/2 δίποντα, 2 κλεψίματα και γενικά κάποιες ευχάριστες… αναλαμπές στην άμυνα. Αλλά, τα… μηδέν ριμπάουντ δεν είναι επίδοση για 5άρι…

Βεζένκοβ (6): Πρώτο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του και φάνηκε η έλλειψη ρυθμού. Αλλά, γενικά ήταν από τις θετικές παρουσίες των «ερυθρόλευκων» με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ και μάχες στην άμυνα.

Πρίντεζης (0): Από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η προσφορά του όχι απλά μηδενική, αλλά και αρνητική, με την Εφές να τον «χτυπούσε» συνεχώς στην άμυνα και να επιστρέφει από το -15 στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Ζαν-Σαρλ (1): Τι έπαιζε, τι δεν έπαιζε ήταν το ίδιο. Σχεδόν αδιάφορη παρουσία στο παρκέ, με 5 πόντους όταν το ματς είχε κριθεί, αλλά με… μηδέν ριμπάουντ άλλος ένας της φροντ λάιν.

Τζένκινς (3): Φιλότιμη εμφάνιση, αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Σε 15:36’’ μόλις 4 πόντοι, ενώ για ακόμη μία φορά παρασύρθηκε και έκανε αχρείαστα φάουλ.

Έλις (2): Πολύ κάτω του μετρίου άλλη μία εμφάνιση από τον Αμερικανό, που εξάλλου μας έχει… συνηθίσει σε τέτοιες. Ούτε τους ψηλούς της Εφές μπορούσε να σταματήσει, ενώ ούτε μπορούσε και να τους απειλήσει επιθετικά.

ΜακΚίσικ (4): Ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι, έδινε ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στη συνέχεια, παρασύρθηκε και εκείνος από κάκιστο μπάσκετ της ομάδας του, κάνοντας και εκείνος πολλά λάθη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*