Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήταν τραγική απέναντι στον εκπληκτικό Άρη και φυσιολογικά γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Δείτε αναλυτικά την κριτική των «κιτρινόμαυρων» και τη βαθμολογία τους -με άριστα το 10:

Αθανασιάδης (5): Στο πρώτο γκολ έμεινε κολλημένος στη θέση του, ενώ θα μπορούσε να «τολμήσει» την έξοδο. Στο δεύτερο δεν φέρει ευθύνη, αφού η άμυνα έχει πάει… βόλτα! Γενικά, πάντως, συνεχίζει να μην εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα γκολπόστ.

Ραντόνια (2): Αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν ο Βόσνιος. Είχε τεράστια αμυντικά «θέματα», ενώ δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να βοηθήσει επιθετικά. Δεν πέρασε ούτε σέντρα -και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

Νεντελτσιάρου (4): Χάνει εντελώς τη φάση στο πρώτο γκολ του Άρη. Στα στατιστικά του, ωστόσο, δεν καταγράφεται ούτε ένα λάθος, ενώ προσπαθούσε μόνος του να οργανώσει παιχνίδι από τα μετόπισθεν. Μέχρι εκεί.

Λάτσι (5): Από τα χειρότερα παιχνίδια του. Αγχωμένος, έκανε πάσες σε μαρκαρισμένους συμπαίκτες του και έδειχνε να μην πατάει καλά.

Λόπες (3): Πολύ κακό παιχνίδι και αυτός. Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά, αλλά και αμυντικά είχε πολλά προβλήματα. Τρία λάθη…

Σιμόες (2): Μακράν ο χειρότερος της ΑΕΚ. Θα μπορούσε ακόμη και να αποβληθεί. Ο Πορτογάλος γενικά είναι σε κακή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και αυτό είναι μεγάλος πονοκέφαλος για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Κρίστιτσιτς (4): Άφαντος και αυτός. Ξανά. Δεν βοήθησε ούτε στο αμυντικό ούτε στο επιθετικό κομμάτι.

Λιβάι Γκαρσία (6): Όλοι του έδιναν την μπάλα, μπας και περάσει όποιον βρει μπροστά του, για να απειλήσει η ΑΕΚ. Αλλά δεν παίζεται έτσι το ποδόσφαιρο… Ο Μάντζιος τον είχε «διαβάσει» εξαιρετικά, ρίχνοντας πάνω του συνέχεια 2 και 3 παίκτες, που δεν τον άφηναν να πάρει ανάσα! Δεν βρήκε χώρους, ούτε βοήθεια, ενώ είχε και 8 λάθη, αποτέλεσμα -και- της πίεσης που δέχτηκε, αλλά και 0/7 γεμίσματα!

Σιμάνσκι (4): Καλός στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο πελάγωσε, ενώ έκανε και 6 λάθη.

Ανσαριφάρντ (3): Για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του δεν δημιουργούσαν, με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτείται καθόλου, δεν φταίει. Αλλά με 2-3 επαφές σε ένα 45λεπτο, ένα σουτ και 7 λάθη δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη βαθμολογία. Αόρατος

Αλμπάνης (4): Αρκετά νευρικός, καθόλου ουσία. Είχε ένα σουτ, αλλά τίποτα περισσότερο. Δεν μπόρεσε να απειλήσει και όταν πήρε τις όποιες προσπάθειες, τις άφησε ημιτελείς. Πολύ λογικά αντικαταστάθηκε και αυτός στο ημίχρονο.

Μάνταλος (6): Πέρασε στο παιχνίδι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ανέβασε μερικά μέτρα την ΑΕΚ, που έγινε λίγο πιο δημιουργική και επικίνδυνη. Κόντεψε, πάντως, να γίνει μοιραίος στο 48′, αφού από δικό του λάθος παραλίγο ο Άρης να πετύχει τότε το δεύτερο γκολ.

Ντατσένκο (4): Ένας παίκτης από τον οποίο περίμενε η ΑΕΚ να βοηθήσει επιθετικά, εμφανίστηκε σαν πρωτάρης. Καμία συμμετοχή στο παιχνίδι της Ένωσης, πέρασε -στο ματς- και δεν ακούμπησε.

Μαχαίρας (6): Αυτός και ο Μάνταλος, μόνοι τους, προσπάθησαν να «τραβήξουν» την ΑΕΚ πιο μπροστά με κάποιες κάθετες. Οι μόνοι διασωθέντες μαζί με τον αρχηγό από το «κιτρινόμαυρο» ναυάγιο.

Ολιβέιρα (4): Όπως και ο Ανσαριφάρντ, απομονωμένος και χωρίς βοήθειες. Τραβιόταν πλάγια, προκειμένου να πάρει μπάλα, ενώ έκοψε την κεφαλιά του Μάνταλου. Η μπάλα δεν πήγαινε μέσα, βέβαια, αλλά…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*